Martxx1
Fanka BB :)
Zdrówko dziewczyny, kolejny cykl będzie naszJa też juz zapijam smuteczki. Także nasze zdrowie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrówko dziewczyny, kolejny cykl będzie naszJa też juz zapijam smuteczki. Także nasze zdrowie!
A mam pytanie dot monitoringu cyklu. Lekarz ostatnio powiedział że mam przyjść po miesiączce tak do 12 dnia. Moje miesiączki trwają 7 dni dziś mam trzeci dzień i umówili mnie na 10 czerwca to będzie 8 dzień cyklu. Myślicie że w ogóle opłaca się w taki dzień isc? Przecież na owulację to chyba zbyt wcześnie?
No jakiś duch tam jestOhh kobiety jak mnie wkurwiają te testy już. Ehhhhhhh
A jak wyniki Twojego partneraCzyli w boże ciało okres..... Do tego mam trochę zakażenia paciorkowcem ale mój lekarz od zachodzenia w ciążę powiedział że to nie szkodzi, dał mi lek, po okresie mam brać probiotyki. Szkoda tylko że znowu nic nie wyszło. Miałam piękna owulację w odpowiednim czasie po pregnylu, 12 mm endo, żadnych torbieli które by mi niepotrzebnie gmatwaly w hormonach. Po prostu eldorado! Szkoda tylko że uj bombki strzeli.
U mnie 1dc ale masakra już 2 razy tak miałam ze słaba kreska a beta negatywna :/ ją jestem jakaś dziwna :/Czekam tylko na @,juz bym chciała żeby przyszło
U mnie 1dc ale masakra już 2 razy tak miałam ze słaba kreska a beta negatywna :/ ją jestem jakaś dziwna :/
Dziewczyny! W poniedziałek progesteron 12,89 beta 0. Czy jeżeli powtórzę progesteron i wynik będzie mniejszy to znaczy, ze @ niedługo nadejdzie. Jest sens powtarzać to badanie? Betę powtórzę dziś dla pewności jak dzis wyjdzie 0 to juz na milion procent dupa.
U mnie niestety beta nie rośnie... znowu biochemiczna po biochemicznej, jak to możliwe ???? Jestem załamana, znikam stąd na jakiś czas...
Beta wyszła mi 37,51. To dobrze?
Kurcze niewiem czy to normalne, chyba wolałabym skonsultować to z lekarzem bo napewno by mnie to martwiło, ja sie nigdy z takim okresem nie spotkałamKobietki
Czy któraś podczas miesiączki krawiła tylko na brązowo?? lub czarno??
Myślałam, że u mnie się rozkręci normalny okres a tu znów cuś...
Najpierw brązowe plamienie teraz jakieś paskudne czarne plamienie bleeee.
Ale jest oszczędność !! Chodzę z 1 podpaską dziennie to i portfelik się cieszy
Widzę cieńOhh kobiety jak mnie wkurwiają te testy już. Ehhhhhhh