reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A nie jest tak że pod światło jednak na facelle od razu widać ta druga tak leciutko? Tu zdjęcie po rozebraniu na części pierwsze xd zrobiłam z niego paskowy xd

Załączniki

• IMG_20200606_092940.jpg
    IMG_20200606_092940.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 112
A nie jest tak że pod światło jednak na facelle od razu widać ta druga tak leciutko? Tu zdjęcie po rozebraniu na części pierwsze xd zrobiłam z niego paskowy xd
Widać kreske i to nie tylko jakiś tam cień😉🍀, zrób betę w poniedziałek to będziesz mieć pewność, który masz dzisiaj dc?

reklama
Witam... Nawet pisząc to, stresuje się bo nie wiem czy jest sens mieć nadzieję czy nie. Zrobiłam betę 24dc i 1.20. Cykle mam 28dniowe ale jeden raz w życiu a dosłownie poprzedni miałam 32dniowy. I dzisiaj mam 26dc i test sikany wyszedł bladzioch... Jest nadzieja? Dodam że byłam u lekarza w okolicach 9dc i byl piękny pęcherzyk dominujący.. Więc owulka lekarz powiedział za 4,5dni
Jest nadzieja! Możesz powtórzyć betę?

Do góry