reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Zrobiłam co prawda nie z porannego moczu, ale wynik negatywny, wiec to nie ciąża :)Zobacz załącznik 1128721

A ja tu tez widze cień, chociaż pinki lubią ściemniać :(

Mam nadzieje, że Ci pieknie sciemnieje!

71, ale ostatni trwał 89, a jeszcze poprzedni ponad 40

Jeeeeezu!

Ja już wariuje przy 30 dniowych cyklach a co dopiero... koszmar!

Dziewczyny test zrobiony dziś z rana dwa dni przed okresem. Co myślicie???

Nie no krecha taka że by staruszek 90 lat zobaczył a ta co myślita 😭😭😭
Myślimy, że szczęście się do ciebie uśmiechneło i w przyszłym roku bedziesz bujać maleńkiego szkraba :)

Mam różne cykle 30-34 dni, dzisiaj mój 28dc... czekać do okresu czy robić jutro test? 😄😏 od kilku dni boli mnie głowa, piersi nic nie bolą, śluz jakiś tam jest 😄 jajniki trochę ćmią ale to na pewno na małpę.. 🙄

A ja tu tez widze cień, chociaż pinki lubią ściemniać :(

Mam nadzieje, że Ci pieknie sciemnieje!

Jeeeeezu!

Ja już wariuje przy 30 dniowych cyklach a co dopiero... koszmar!

Nie no krecha taka że by staruszek 90 lat zobaczył a ta co myślita 😭😭😭
Myślimy, że szczęście się do ciebie uśmiechneło i w przyszłym roku bedziesz bujać maleńkiego szkraba :)
Dziękuję za otuche. Jutro powtórzę

Rany Dziewczyny gratulacje! Chwilę dosłownie nie zaglądałam, a tu takie hity - super :) niesamowite jest to, jak dobrze mi robią takie wieści - nie czuje w ogóle zazdrości w negatywnym sensie, po części mam wrażenie jakby to mi osobiście się coś udało, tak się cieszę. Śmieszne uczucie :D

Mam różne cykle 30-34 dni, dzisiaj mój 28dc... czekać do okresu czy robić jutro test? 😄😏 od kilku dni boli mnie głowa, piersi nic nie bolą, śluz jakiś tam jest 😄 jajniki trochę ćmią ale to na pewno na małpę.. 🙄

To idziemy równo, u mnie także cykle do 34 dni i jestem również w 28dc :) ile u Ciebie dpo? U mnie dopiero 6, dlatego jeszcze nie testuję, bo nawet jeśli coś by się zadziało, to chyba jeszcze za wcześnie. Jem za to ananasy, morele i czerwone wino piję :D

reklama
To idziemy równo, u mnie także cykle do 34 dni i jestem również w 28dc :) ile u Ciebie dpo? U mnie dopiero 6, dlatego jeszcze nie testuję, bo nawet jeśli coś by się zadziało, to chyba jeszcze za wcześnie. Jem za to ananasy, morele i czerwone wino piję :D

No ja właśnie nie wiem kiedy miałam dokładnie owulacje bo testy mi się skończyły a nie chodzę na monitoring no i powiedzmy między 18-20 dniem 😄 ja biorę mace, jadłam ananasy dwa i moreli kilka ale nie mogę moreli przetrawić. W lipcu będzie rok jak się staramy a u Ciebie jak?

Do góry