Bridget_Ben
Fanka BB :)
W poprzedniej ciazy tez mi tak szybko pozytywne wychodzilyPozytywny test 6 dni po owulacji? Szok super ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poprzedniej ciazy tez mi tak szybko pozytywne wychodzilyPozytywny test 6 dni po owulacji? Szok super ❤
Dziewczyny, dzisiaj taka krecha Zobacz załącznik 1127225
Proszę, mój duch widzicie coś ? Czułość 20
Widzicie tu jakiś cien cienia czy calkiem biel vizira? Bo ja juz wariuje i im dluzej patrze tym probuje cos wypalac i jak by bylo ale to chyba moja wyobraźnia.
Dzien przed @ 16 dpoZobacz załącznik 1127331
Przyszedł okres ale trzymajmy kciuki za kolejny cykl
Pojadę po 14 zrobić betę i progesteron żeby zobaczyć czy w ogóle owulacja była
Dziewczyny, powiedzcie mi kiedy mogę zrobić najszybciej betę. Ostatni okres miałam 15.05, moje cykle trwają około 28-30 dni. Czy jak zrobie w najbliższy piatek, tj. 05.06 będzie ok?
Wynik bety, chyba jednak ten duch coś znaczy Z jednej strony bardzo się cieszę ale jeszcze przyjmuje to na chłodno, powtórzę za pare dni.
Ja też nie zdziwiłabym się gdyby tak wyszło u mnie, ale testowałam owu i wyszla taka piękna krecha wiec raczej dwóch owu nie będę miałaWiesz, mi pozytyw wyszedł w 55dc [emoji848][emoji2955]
Ja też nie zdziwiłabym się gdyby tak wyszło u mnie, ale testowałam owu i wyszla taka piękna krecha wiec raczej dwóch owu nie będę miała [emoji1787][emoji1787]
Trzymam kciuki żeby się udało!Mi też w tym cyklu wcześniej owu była A poprzedni bardzo długi był jak nigdy i pewnie bez owulacyjny. Ja czekam do @ i zobaczymy.
Super! Gratuluję! Nie chyba, a na 100% COŚ znaczyWynik bety, chyba jednak ten duch coś znaczy Z jednej strony bardzo się cieszę ale jeszcze przyjmuje to na chłodno, powtórzę za pare dni.
Ja zrobiłam test owu w 10 dc i był pozytywny więc moja owulacja też wcześniej niż myślałamDziewczyny muszę Wam opisać bo myślę że to ważne. Wczoraj pisałam Wam że w środę idę na monitoring ale dzisiaj rano zaobserwowałam śluz i myślę coś jest nie tak. 11 DC to chyba za wcześnie na owu. Zrobiłam test owu i 3 krechy jak nic. Zadzwoniłam do lekarza umówiłam się na dzisiaj pojechałam i mówi że dobrze że Pani przyjechała bo pęcherzykma już ponad 22 mm. Wieczorem mamy się starać. A myślałam że owu będzie tak 14-15 dzień.