reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny jest😍😍😍😍

Załączniki

• EAA7D787-2297-41A8-AC4D-DF0C573E068C.jpeg
    EAA7D787-2297-41A8-AC4D-DF0C573E068C.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 145
Jak długo się starasz? 😊 czy myślisz, że maca, morele i ananas wpłynęły dużo na starania? 😀 pytam bo tez to przyjmowałam i w sumie dalej jem mace i ananasa 🤣 ale jeszcze tydzień do okresu
Staramy się od sierpnia 2018 z drobnymi przerwami. Nie wiem tak naprawdę 🙈 ale teraz zupełnie odstawiłam alkohol, kiedyś lubiłam wypić w weekend trochę dużo w sumie imprezowałam, pomyślałam ze to może zaburzać owulacje i od poprzedniego cyklu 0 alko i zaskoczyło no i teraz tez ale tez poprawiłam odżywianie i właśnie zaczęłam stosować te 🙂

Ostatnia edycja:
Staramy się od sierpnia 2018 z drobnymi przerwami. Nie wiem tak naprawdę 🙈 ale teraz zupełnie odstawiłam alkohol, kiedyś lubiłam wypić w weekend trochę dużo w sumie imprezowałam, pomyślałam ze to może zaburzać owulacje i od poprzedniego cyklu 0 alko i zaskoczyło no i teraz tez 🙂

A coś jeszcze zmieniłaś? Gratuluje trzymam
Kciuki i mam mała iskierkę nadziei ze u mnie tez coś z tego wyjdzie 😃

Jestem po wizycie. Jednego "bliźniaka" gdzieś wsiorbalo. Drugi ma 19 mm. Lekarka mówi że może sam pęknie więc czekać, a w czwartek mam sprawdzic. Jak nie pęknie to poda mi Pregnyl. No i tyle. To w sumie już po owulacji. I kolejny cykl stracony. Bo sam mi nie pęknie, a ona jest przeciwnikiem ładowanie mnie pregnylem.

reklama
Do góry