karina1988
Fanka BB :)
Piekny pozytyw
Czyli dzis przytulabki czy jutro??? Sama juz nie wiem...moze byc jutro mocniejszy?Piekny pozytyw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piekny pozytyw
Czyli dzis przytulabki czy jutro??? Sama juz nie wiem...moze byc jutro mocniejszy?Piekny pozytyw
A coś jeszcze zmieniłaś? Gratuluje trzymam
Kciuki i mam mała iskierkę nadziei ze u mnie tez coś z tego wyjdzie
Spróbuj rady profesoraDziewczyny a więc tak. Napisałam do tego.lekarza od niepłodności. Że poszłam na monitoring. Że pęcherzyk jeden zniknął od środy a drugi 19,5 mm. Ze na lewym 17 mm. I pytam co dalej. Czy czekamy aż sam pęknie i w czwartek mogę podskoczyć u siebie na usg. Czy czekac czy co.... To mi napisał, że jutro mam wziąć Pregnyl 5000j. No i co myślicie. Brać? A od piątku kazał mi wziąć dupka. Bo ponoć jest jakieś nowe twierdzenie wśród profesorów z Warszawy że dupek dopiero 3 dni po owu. Więc ryzykuje. W sumie może i wątro by było sprawdzić czy może sam pęknie do czwartku. Taka samoistna owulacja nie byłaby zła.... Ale w lutym miałam torbiel bez dupka, w kwietniu tak samo ... W zeszłym roku też..... To po co czekać..... Cóż robić?
Wiem, że to nie jest łatwe. Też powtarzam sobie to na początku każdego cyklu i naprawdę dopóki nie przytrafiło się coś co zupełnie odciągnęło moja uwagę- nie potrafiłam zupełnie odciąć się od starań.Żeby to było takie łatwe.. W każdym cyklu powtarzam sobie, że teraz odpuszczam i luzuje trochę ale no nie wychodzi!
Pytanie o której robiłaś test. Mi dzisiaj o 10:00 wyszedł i lekarz powiedział żeby działać wieczorem. Myślę że możesz próbować dzisiaj i jutro nie zaszkodzi.Czyli dzis przytulabki czy jutro??? Sama juz nie wiem...moze byc jutro mocniejszy?
Dzis okolo g. 21. Robilam go pierwszy raz, nie mam praktyki...
Chyba jednak Aromek zadzialal Flo mi pokazuje ze owu bedzie w sb, mozna strzelic sobie w kolano...Nooo widzisz, pozytyw jak nic!!!