reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Spełnienia marzeń Oby beta potwierdziła "ducha" na teście byłby wspaniałym prezentem urodzinowym. Trzymam kciuki
Wszystkiego co Najwspanialsze, pozytywnej bety buziaki
Marchewka20
Zaciekawiona BB
Narzeczony pojechal po test, boję sie ze wyjdzie biel. Wtedy przerywam starania na conajmniej pol roku jak nie więcej.
paaulaa1657
Aktywna w BB
No ja tak samo... Zastanawiam się czy w ogóle pomocne są testy owulacyjne... CO myślicie??U mnie to samo czekam na @ i staram się znaleźć siły na kolejne starania...
Dla mnie bardzo pomocne. Okazało się że owu mam trzy dni później niż myślałam. Moja przyjaciółka miala dwa dni wcześniej. Z testami zaszła w drugim cyklu starań mimo wieku -37lat.No ja tak samo... Zastanawiam się czy w ogóle pomocne są testy owulacyjne... CO myślicie?? [emoji3590]
Mooni89
Fanka BB :)
Dokładnie u mnie tak samo, też przy testach wyszło, że mam późniejDla mnie bardzo pomocne. Okazało się że owu mam trzy dni później niż myślałam. Moja przyjaciółka miala dwa dni wcześniej. Z testami zaszła w drugim cyklu starań mimo wieku -37lat.
Martamartaem123
Aktywna w BB
Dziewczyny gratuluje II kreseczek a powiedzcie mi jak czułyście się chodzi mi o to czy jak na @ czy może zadnych dolegliwości?
reklama
Marchewka20
Zaciekawiona BB
Widzicie tu jakiś cien cienia czy calkiem biel vizira? Bo ja juz wariuje i im dluzej patrze tym probuje cos wypalac i jak by bylo ale to chyba moja wyobraźnia.
Dzien przed @ 16 dpo
Dzien przed @ 16 dpo