reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Załączniki

• IMG_20200601_093634.jpg
    IMG_20200601_093634.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 116
reklama
Ja widzę!
Gdzie tam duch, u mnie to dopiero duch haha 🤣🤣 normalnie masakra tak mnie to wkurza, wyszukuje czegoś czego nie ma

A gołym okiem widzisz ? Takich duchów może zdjęcie nie wyłapać 😂

ja idę na bete bo po pierwsze mam dzisiaj urodziny i prosseco w lodówce, po drugie odezwała się ósemka i będę chyba musiała wyrwać no i wlanie wkurzające są te testy takie nie wiadomo co 😁

ja idę na bete bo po pierwsze mam dzisiaj urodziny i prosseco w lodówce, po drugie odezwała się ósemka i będę chyba musiała wyrwać no i wlanie wkurzające są te testy takie nie wiadomo co 😁
Widzę, ale wiesz nie tak od razu. Jak przypatrzę się, zaraz zrobię jeszvze jeden z innej firmy i jeżeli będzie duch to też pojadę na betę a co 🤣🤣 ale nie chce znów rozczarowania, że tu mała beta a tu okres 🙄

Widzę, ale wiesz nie tak od razu. Jak przypatrzę się, zaraz zrobię jeszvze jeden z innej firmy i jeżeli będzie duch to też pojadę na betę a co 🤣🤣 ale nie chce znów rozczarowania, że tu mała beta a tu okres 🙄

To jest mój cykl po biochemicznej i wtedy miałam słabe ale wyraźne kreski, beta 25 za 3 dni krwawienie i spadła do 7... wiec tez jestem bardzo sceptycznie nastawiona :(

Po małym kryzysie rozpoczynamy kolejne starania. Jest coś dziewczyny polecacie np. Konkretnej firmy testy owulacyjne ?
Używam rossmanowych Facelle ale mam regularne cykle więc dużo ich nie potrzebuję. Używałam też horien medical też polecam. Bardziej się opłacają jeśli potrzebujesz większą ilość

To jest mój cykl po biochemicznej i wtedy miałam słabe ale wyraźne kreski, beta 25 za 3 dni krwawienie i spadła do 7... wiec tez jestem bardzo sceptycznie nastawiona :(
No dokładnie dlatego też wiwm co czujesz, 😒

Też tak miałam ostatnio @ się spóźniał testy negatywne w dodatku aż 7 dni co nigdy mi się nie zdarzyło! Staram się nie nakręcać ale tak bardzo chciałabym w końcu zobaczyć te kreseczki.

reklama

Spełnienia marzeń😙😙 Oby beta potwierdziła "ducha" na teście byłby wspaniałym prezentem urodzinowym. Trzymam kciuki✊✊

Do góry