Martxx1
Fanka BB :)
Ja widzę!Proszę, mój duch widzicie coś ? Czułość 20
Gdzie tam duch, u mnie to dopiero duch haha normalnie masakra tak mnie to wkurza, wyszukuje czegoś czego nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzę!Proszę, mój duch widzicie coś ? Czułość 20
Ja widzę!
Gdzie tam duch, u mnie to dopiero duch haha normalnie masakra tak mnie to wkurza, wyszukuje czegoś czego nie ma
Widzę, ale wiesz nie tak od razu. Jak przypatrzę się, zaraz zrobię jeszvze jeden z innej firmy i jeżeli będzie duch to też pojadę na betę a co ale nie chce znów rozczarowania, że tu mała beta a tu okresA gołym okiem widzisz ? Takich duchów może zdjęcie nie wyłapać
ja idę na bete bo po pierwsze mam dzisiaj urodziny i prosseco w lodówce, po drugie odezwała się ósemka i będę chyba musiała wyrwać no i wlanie wkurzające są te testy takie nie wiadomo co
Ja miałam cień którego nie dało się uchwycić na zdjęciu a dziś już 14 tc [emoji16]Jeju Dziewczynki nawet nie wiecie jak mnie pocieszyłyście mialyscie takie cienie cieni ich cieni hehe a później okazało się że to ciąża?
Widzę, ale wiesz nie tak od razu. Jak przypatrzę się, zaraz zrobię jeszvze jeden z innej firmy i jeżeli będzie duch to też pojadę na betę a co ale nie chce znów rozczarowania, że tu mała beta a tu okres
Używam rossmanowych Facelle ale mam regularne cykle więc dużo ich nie potrzebuję. Używałam też horien medical też polecam. Bardziej się opłacają jeśli potrzebujesz większą ilośćPo małym kryzysie rozpoczynamy kolejne starania. Jest coś dziewczyny polecacie np. Konkretnej firmy testy owulacyjne ?
U mnie to samo czekam na @ i staram się znaleźć siły na kolejne starania...Hej Dziewczyny...
Dzisiaj niestety testy negatywne [emoji21][emoji21]
Co prawda okres nie przyszedł no ale... Jak to Wy tu nazywacie- biel vizira (
To jest mój cykl po biochemicznej i wtedy miałam słabe ale wyraźne kreski, beta 25 za 3 dni krwawienie i spadła do 7... wiec tez jestem bardzo sceptycznie nastawiona
No dokładnie dlatego też wiwm co czujesz,To jest mój cykl po biochemicznej i wtedy miałam słabe ale wyraźne kreski, beta 25 za 3 dni krwawienie i spadła do 7... wiec tez jestem bardzo sceptycznie nastawiona
Spełnienia marzeń Oby beta potwierdziła "ducha" na teście byłby wspaniałym prezentem urodzinowym. Trzymam kciukiA gołym okiem widzisz ? Takich duchów może zdjęcie nie wyłapać
ja idę na bete bo po pierwsze mam dzisiaj urodziny i prosseco w lodówce, po drugie odezwała się ósemka i będę chyba musiała wyrwać no i wlanie wkurzające są te testy takie nie wiadomo co