reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Tak sobie myślę jeszcze że dziwne że Ci lekarz nie każe na monitoring przychodzić w związku z aromkiem [emoji848]może lepiej idź w ten cjuz zwartek sprawdzić czy owulacja była czy będzie:) ja na aromku zaszłam w pierwszej trafionej owulacji ;)
No wlasnie... I te wizyty co 2mce...teraz zapisalam sie tak na wszelki wypadek, nie jest to mus... Dla mnie Aromek to jest juz wieksza ingerencja w plodnosc wiec monitoring powinien byc...ehh sama juz nie wiem co o tym sadzic...

reklama
Ja w udanym cyklu co prawda nie miałam monitoringu przez korone ale przy pierwszym miałam potwierdzone że zadziałał i owulacja była także myślę że warto żebyś poszła sprawdzić czy on w ogóle na Ciebie działa.
No wlasnie... I te wizyty co 2mce...teraz zapisalam sie tak na wszelki wypadek, nie jest to mus... Dla mnie Aromek to jest juz wieksza ingerencja w plodnosc wiec monitoring powinien byc...ehh sama juz nie wiem co o tym sadzic...

Ja polecam horizon, najtańsze z allegro. Wg ginekologa miał być cykl bezowulacyjny, test dwa dni później wyszedł pozytywny, a teraz są 2 kreski na ciążowym! Lekarz się pomylił, a chińczyk nie [emoji3]
Po małym kryzysie rozpoczynamy kolejne starania. Jest coś dziewczyny polecacie np. Konkretnej firmy testy owulacyjne ?

Załączniki

• 08576F04-3B76-4CA2-82B9-542A6D6FAE44.jpeg
    08576F04-3B76-4CA2-82B9-542A6D6FAE44.jpeg
    910 KB · Wyświetleń: 148
reklama
Do góry