reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczynki wszystkim gratuluję tych upragnionych dwóch kreseczek [emoji3059][emoji2956] ja się nie poddaje i działamy z mężem dalej... W sumie starania też są fajne... Wiem że wiele z nas długo czeka na to maleństwo, ale wiecie co- nie możemy się zadręczać i poddawać, wszędzie trzeba dostrzec też plusy- a seks chyba do takich należy [emoji3526][emoji16][emoji3590] tylko chyba musimy wyluzować zorganizować jakiś miły romantyczny wieczór (tzn kilka[emoji2957]), zapalić świece i może będzie lepiej- seks w stresie już teraz wiem po sobie NIC NIE DAJE [emoji21][emoji22][emoji31] słuchajcie nasi przyjaciele starali się 7 LAT!!! Oczywiście z przerwami... Wszystkie badania okej, oboje zdrowi, ale stres- i zrobili Dzidziusia na naszym weselu hehe w hotelowym pokoju po pijaku [emoji6][emoji6] niesamowite [emoji3590][emoji3059] także Dziewczyny DAMY RADĘ!!!
Rozpisałam się hehe
Ale... Wracając do tych testów owulacyjnych... Chyba się skusze. A macie jakies konkretne do polecenia które Was nie zawiodły?
Ja za każdym razem kiedy zachodziłam w ciążę było to w momencie kiedy zupełnie o tym nie myślałam bo koncentrowałam się na czymś innym dlatego też uważam, że naprawde warto wyluzowac [emoji3059]I mówie Wam to ja - starająca się 6 lat kobieta po 4 stratach.

reklama
Do góry