reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Tak, tak ananasie 🙂
Wiesiołek do owulacji, a po niej przez 6 dni ananasek, nawet jest tu na babyboom grupa "ananasowe staraczki" 😉
O A o siemieniu lnianym nie słyszałam, ono jest na 2 fazę cyklu?

reklama
Witam się w drugim dniu cyklu, wczoraj już nie miałam siły żeby tu przychodzić. W sumie wedziałam że tak będzie, ale mimo wszystko jakoś jest mi przykro.

Witam się w drugim dniu cyklu, wczoraj już nie miałam siły żeby tu przychodzić. W sumie wedziałam że tak będzie, ale mimo wszystko jakoś jest mi przykro.

Ehh zawsze gdzieś z tyłu głowy jest nadzieja,że może jednak się udało, a później zderzenie z rzeczywistością🙁 Smutno i pogoda u mnie sprzyjająca smutkom.

Ehh zawsze gdzieś z tyłu głowy jest nadzieja,że może jednak się udało, a później zderzenie z rzeczywistością🙁 Smutno i pogoda u mnie sprzyjająca smutkom.
Nie można się poddawać wszystko będzie dobrze i dwie kreski przyjda w najmniej spodziewanym momencie😏😀,a na pogodę zaraz jakiegos szamana trzeba ogarnąć bo u mnie taka sama😬🤔🧐

Hej. Podpowiecie mi kiedy najlepiej zbadać progesteron ile dni np od pozytywnego testy owulacyjnego? Chciałabym sobie zbadać w tym cyklu A nie wiem kiedy.

Ja mam takie mdłości od kilku dni, że tragedia! Czy na owulacje mogę mieć mdłości? Długo mie miałam, bo brałam anty już nie pamiętam jak to jest :-D

Hej. Niestety u mnie dzisiaj 1 dc :( Tak czułam już od paru dni :( Plan na ten miesiąc to zrobić wszystkie badania hormonalne. Umówiłam się już w laboratorium na czwartek, to będzie 3 dc. Jestem zdeterminowana i bardzo ciekawa wyników

reklama
Hej, myślicie ze beta 33 w 25 dc przy owulacji jakoś w 16/17 dc to wysoka wartość? Martwie się ciąża mnoga

Do góry