reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

My na dobre 3 miesiące odpuszczamy starania...mąż musi nasienie poprawić więc nie ma sensu, zebym ja pakowała chemie w siebie a u mnie go jest 1% dobrych plemników. Trzymajcie kciuki za poprawę! A ja trzymam kciuki za Was! [emoji3590]
Jak zle sa wyniki meza? Moj mial calkiem niezle ale lekarz zalecil preparat Fertilmen, polecam

reklama
Znacie tą strone??

Ciekawe... Mnóstwo rzeczy apropo cyklu można zaznaczyć... objawy, stosunek, robi się wykres temperatury... wszystko...

Niezła opcja 🤔 🤔

Załączniki

• monitoring.PNG
    monitoring.PNG
    17,4 KB · Wyświetleń: 71
A jak sie po nim czuje? Mojemu np poprawila sie morfologia, nie wiem jak z parametrami nasienia bo od pomentu brania nie robil, bierze od lutego.
Właśnie morfo mu skoczyła w górę, a była na dolnej granicy, już prawie kończy opakowanie 30 szt. Nie będę też prognozować, że to po nim całkiem, bo prócz tego bierze kilka supli z coralclub i pije bardzo dużo wody.
Jeśli dostanę w końcu owulki potwierdzonej, co za tym idzie potencjalnie zajdę w ciążę, to będzie to dzięki ovarinie u mnie, wiesiolkowi i ananasie, a u niego dzięki suplementacji feritilem 🙂

Właśnie morfo mu skoczyła w górę, a była na dolnej granicy, już prawie kończy opakowanie 30 szt. Nie będę też prognozować, że to po nim całkiem, bo prócz tego bierze kilka supli z coralclub i pije bardzo dużo wody.
Jeśli dostanę w końcu owulki potwierdzonej, co za tym idzie potencjalnie zajdę w ciążę, to będzie to dzięki ovarinie u mnie, wiesiolkowi i ananasie, a u niego dzięki suplementacji feritilem 🙂
Ananasie? :)

Hej. Dalej mam żałobę.... 4 dzień cyklu nie mogę się pozbierać. Wczoraj cały dzień przechodziłam w piżamie. Pije siemię lniane spowrotem. Ovarin dalej biorę. Umówiłam się już do gina. Może wrócę do wiesiołka tylko nie pamiętam od kiedy go brać? Już czy dopiero jak się okres skończy?

Hej. Dalej mam żałobę.... 4 dzień cyklu nie mogę się pozbierać. Wczoraj cały dzień przechodziłam w piżamie. Pije siemię lniane spowrotem. Ovarin dalej biorę. Umówiłam się już do gina. Może wrócę do wiesiołka tylko nie pamiętam od kiedy go brać? Już czy dopiero jak się okres skończy?
Wiesiolek od początku do dnia owulacji.Później semię lniane.

Ostatnia edycja:
reklama
Co do żałoby... różowy śluz w południe, aktualnie sucho.Brzuch boli więc ja od jutra sobie popłacze1😖

Do góry