reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Tak, tak ananasie 🙂
Wiesiołek do owulacji, a po niej przez 6 dni ananasek, nawet jest tu na babyboom grupa "ananasowe staraczki" 😉
O A o siemieniu lnianym nie słyszałam, ono jest na 2 fazę cyklu?

reklama
Witam się w drugim dniu cyklu, wczoraj już nie miałam siły żeby tu przychodzić. W sumie wedziałam że tak będzie, ale mimo wszystko jakoś jest mi przykro.

Witam się w drugim dniu cyklu, wczoraj już nie miałam siły żeby tu przychodzić. W sumie wedziałam że tak będzie, ale mimo wszystko jakoś jest mi przykro.

Ehh zawsze gdzieś z tyłu głowy jest nadzieja,że może jednak się udało, a później zderzenie z rzeczywistością🙁 Smutno i pogoda u mnie sprzyjająca smutkom.

Ehh zawsze gdzieś z tyłu głowy jest nadzieja,że może jednak się udało, a później zderzenie z rzeczywistością🙁 Smutno i pogoda u mnie sprzyjająca smutkom.
Nie można się poddawać wszystko będzie dobrze i dwie kreski przyjda w najmniej spodziewanym momencie😏😀,a na pogodę zaraz jakiegos szamana trzeba ogarnąć bo u mnie taka sama😬🤔🧐

Hej. Podpowiecie mi kiedy najlepiej zbadać progesteron ile dni np od pozytywnego testy owulacyjnego? Chciałabym sobie zbadać w tym cyklu A nie wiem kiedy.

Ja mam takie mdłości od kilku dni, że tragedia! Czy na owulacje mogę mieć mdłości? Długo mie miałam, bo brałam anty już nie pamiętam jak to jest :-D

Hej. Niestety u mnie dzisiaj 1 dc :( Tak czułam już od paru dni :( Plan na ten miesiąc to zrobić wszystkie badania hormonalne. Umówiłam się już w laboratorium na czwartek, to będzie 3 dc. Jestem zdeterminowana i bardzo ciekawa wyników

reklama
Hej, myślicie ze beta 33 w 25 dc przy owulacji jakoś w 16/17 dc to wysoka wartość? Martwie się ciąża mnoga

Do góry