reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Czy myślicie ze w tym cyklu któryś test wskazał owulacje? Jak tak teraz spojrzałam to trochę ten z 12.05 jakby wygląda na pozytyw, ale może mi się wydaje. Dodam że 10,11,12.05mialam różowe/czerwone plamienia. 🤦‍♀️
_20200519_002415.JPG
_20200519_002342.JPG

Ostatnia edycja:
Ok to trzymam kciuki oby było wszytsko dobrze .

Ps :Mi pomogły gorące kąpiele
Ja próbowałam wszystkiego gorące kąpiele później czerwone wino jak sama kąpiel nie pomagała sex i nic kompletnie nic nawet ani razu nie miałam śluzu zabarwionego żeby było widać że szykuje się krwawienie albo chociaż plamienie.

Czy myślicie ze w tym cyklu któryś test wskazał owulacje? Jak tak teraz spojrzałam to trochę ten z 12.05 jakby wygląda na pozytyw, ale może mi się wydaje. Dodam że 10,11,12.05mialam różowe/czerwone plamienia. [emoji2356]Zobacz załącznik 1121757Zobacz załącznik 1121758
Nie widzę pozytywu acz kolwiek ten z 12 był bardzo przybliżony do pozytywu ale niestety w dalszym ciągu negatywny. Test owu pozytywny musi mieć kreskę testowa taka sama jak kontrolna lub mocniejszą inaczej testy uznaje się za negatywy co nie oznacza że owu w tym cyklu nie miałaś.

Czy myślicie ze w tym cyklu któryś test wskazał owulacje? Jak tak teraz spojrzałam to trochę ten z 12.05 jakby wygląda na pozytyw, ale może mi się wydaje. Dodam że 10,11,12.05mialam różowe/czerwone plamienia. 🤦‍♀️Zobacz załącznik 1121757Zobacz załącznik 1121758
Nie powinno się poddawać analizie testów kilkudniowych i ich porównywać. Niestety zupełnie inaczej wyglądają one po tych 10 minutach, a zupełnie inaczej po upływie nawet godziny. Tego 12 mógł być pozytyw natomiast w chwili robienia zdjęcia już na niego nie wyglada.

Witajcie zdecydowaliśmy że zaczynamy starania od kolejnego miesiąca. Dziś mam wizytę u gin zapytam jakie badania powinnam zrobić. Maxi89 wy już się staracie czy jeszcze czekacie aż sytuacja z koroną się ustabilizuje? Trzymam za wszystkie kciuki bo nadal was podczytuje.

reklama
Cześć dziewczyny też do Was dołączę, starmy się od początku cyklu, testuje owu, ale nic nie wychodzi jak na razie, cykle mam bardzo nieregularne. Odstawilam teraz tabletki to w ogóle może się poprzestawiać. Czy, któraś z was ma PCOS? :-D

Do góry