U
użytkownik-a
Gość
A co lekarz mówił ? Że kiedy powinno się pojawić ? Wiem jak bardzo czekasz bo ja też tak czekałam na swojeLiczę na krwawienie że w końcu przyjdzie bo coś mnie trafi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co lekarz mówił ? Że kiedy powinno się pojawić ? Wiem jak bardzo czekasz bo ja też tak czekałam na swojeLiczę na krwawienie że w końcu przyjdzie bo coś mnie trafi.
Pow że 3 dni po odstawieniu tj czwartek. Ja czekam na spokojnie do końca tygodnia jak nie będzie to w pon lub wtorek dzwonię do gin.A co lekarz mówił ? Że kiedy powinno się pojawić ? Wiem jak bardzo czekasz bo ja też tak czekałam na swoje
Ok to trzymam kciuki oby było wszytsko dobrze .Pow że 3 dni po odstawieniu tj czwartek. Ja czekam na spokojnie do końca tygodnia jak nie będzie to w pon lub wtorek dzwonię do gin.
Ja próbowałam wszystkiego gorące kąpiele później czerwone wino jak sama kąpiel nie pomagała sex i nic kompletnie nic nawet ani razu nie miałam śluzu zabarwionego żeby było widać że szykuje się krwawienie albo chociaż plamienie.Ok to trzymam kciuki oby było wszytsko dobrze .
Ps :Mi pomogły gorące kąpiele
Nie widzę pozytywu acz kolwiek ten z 12 był bardzo przybliżony do pozytywu ale niestety w dalszym ciągu negatywny. Test owu pozytywny musi mieć kreskę testowa taka sama jak kontrolna lub mocniejszą inaczej testy uznaje się za negatywy co nie oznacza że owu w tym cyklu nie miałaś.Czy myślicie ze w tym cyklu któryś test wskazał owulacje? Jak tak teraz spojrzałam to trochę ten z 12.05 jakby wygląda na pozytyw, ale może mi się wydaje. Dodam że 10,11,12.05mialam różowe/czerwone plamienia. [emoji2356]Zobacz załącznik 1121757Zobacz załącznik 1121758
Mam dokładnie to samo zarówno z wiosłowaniem non stop jak i mięchemA ja jem za dwie osoby od kilku dni. Niedługo będę jak szafa trzydrzwiowa Chłopu mięso wyjadam, gdzie normalnie nie jestem fanką mięsa . Organizm normalnie głupieje albo mi żelazo spadło
Nie powinno się poddawać analizie testów kilkudniowych i ich porównywać. Niestety zupełnie inaczej wyglądają one po tych 10 minutach, a zupełnie inaczej po upływie nawet godziny. Tego 12 mógł być pozytyw natomiast w chwili robienia zdjęcia już na niego nie wyglada.Czy myślicie ze w tym cyklu któryś test wskazał owulacje? Jak tak teraz spojrzałam to trochę ten z 12.05 jakby wygląda na pozytyw, ale może mi się wydaje. Dodam że 10,11,12.05mialam różowe/czerwone plamienia. Zobacz załącznik 1121757Zobacz załącznik 1121758