reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Pamiętam Cię!! Pisałaś bardzo mądre i długie posty. Co u Ciebie? Jak się czujecie?😃
hej kochana! Dziękuję bardzo za pamięć!!! Też Cię pamiętam, kurde myślałam, że uciekłaś z forum bo sądziłam, że większość dziewczyn poszła na priva na staraczkową grupę co Veronka założyła. Co słuchać, jak starania?
Ja jestem właśnie juz na ostatniej prostej bo w środę zaczne 33 tydzień ciąży. Jakoś zleciało, z większymi, mniejszymi dolegliwościami. Teraz byle dotrwać do finiszu i urodzic zdrowego bobasa. A jak u Ciebie? Kurde tak dawno tu nie zaglądałam, a to brak czasu a to aplikacja nie działa i tak coś w kółko.

hej kochana! Dziękuję bardzo za pamięć!!! Też Cię pamiętam, kurde myślałam, że uciekłaś z forum bo sądziłam, że większość dziewczyn poszła na priva na staraczkową grupę co Veronka założyła. Co słuchać, jak starania?
Ja jestem właśnie juz na ostatniej prostej bo w środę zaczne 33 tydzień ciąży. Jakoś zleciało, z większymi, mniejszymi dolegliwościami. Teraz byle dotrwać do finiszu i urodzic zdrowego bobasa. A jak u Ciebie? Kurde tak dawno tu nie zaglądałam, a to brak czasu a to aplikacja nie działa i tak coś w kółko.
Czas szybko leci... 33 tc super 😍 my dalej walczymy o drugiego bobasa.Akurat w czasie gdy @Verona26 zakładała wątek ja na jakiś czas opuściłam forum, niedawno wróciłam 😊

reklama
@wiola0904 dziękuję bardzo 😗 a u Was córeczka czy synek?
synek :) ja od początku czułam, że bęzie synuś. Patrzyłam na 1 zdjecie z usg to co mam na awatarze ustawione i nie umiałam sobie wyobrazić, że to córeczka. Mąż wniebowzięty bo w rodzinie same dziewczynki, brat jego ma 3 córki a siostra 2 :) mi wszystko jedno, aby dzieciątko zdrowe było. Ale przy drugim jak zaczniemy się starać już będzie mi się marzyć córeczka do parki :D
Taki nasz mały Karolek

Załączniki

• Karolek.jpg
    Karolek.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 68
Do góry