reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej hej... Melduję się Kochana. U mnie ok. Najgorsze dolegliwości przeszły [emoji4] Teraz jestem już na półmetku. 20 tydzień leci( Może kiedy to zleciało) [emoji2356][emoji16] Ogólnie czuje się dobrze Ale doskwiera mi rwa... No i od kilku dni okrop ie w nocy dretwieja ręce od łokcia w dół,czy A od kręgosłupa... Masakra...A tak to wczoraj wozek kupiliśmy, ciuszkow też już trochę mamy i po malu będziemy wszystko magazynowac[emoji16]
Ja was trochę podczutuje, czytam często co tam u Was bo to jest super wątek![emoji7]

reklama
synek :) ja od początku czułam, że bęzie synuś. Patrzyłam na 1 zdjecie z usg to co mam na awatarze ustawione i nie umiałam sobie wyobrazić, że to córeczka. Mąż wniebowzięty bo w rodzinie same dziewczynki, brat jego ma 3 córki a siostra 2 :) mi wszystko jedno, aby dzieciątko zdrowe było. Ale przy drugim jak zaczniemy się starać już będzie mi się marzyć córeczka do parki :D
Taki nasz mały Karolek
😍😍😍😍

Hej hej... Melduję się Kochana. U mnie ok. Najgorsze dolegliwości przeszły [emoji4] Teraz jestem już na półmetku. 20 tydzień leci( Może kiedy to zleciało) [emoji2356][emoji16] Ogólnie czuje się dobrze Ale doskwiera mi rwa... No i od kilku dni okrop ie w nocy dretwieja ręce od łokcia w dół,czy A od kręgosłupa... Masakra...A tak to wczoraj wozek kupiliśmy, ciuszkow też już trochę mamy i po malu będziemy wszystko magazynowac[emoji16]
Ja was trochę podczutuje, czytam często co tam u Was bo to jest super wątek![emoji7]
20 tydzień a ja jak dziś pamiętam historie z centrum handlowego😂 Oby wszystkie dolegliwości przeszły.Wszystkiego dobrego☺

Taaaaa[emoji23] ... jakby to było wczoraj [emoji173][emoji7] Tak leci ta ciąża że nie wiem kiedy.. Ale najważniejsze by synek był zdrowy reszta się nie liczy... A Tobie życzę by Ci się w końcu udało Kochana i mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji7]
20 tydzień a ja jak dziś pamiętam historie z centrum handlowego[emoji23] Oby wszystkie dolegliwości przeszły.Wszystkiego dobrego[emoji5]

Taaaaa[emoji23] ... jakby to było wczoraj [emoji173][emoji7] Tak leci ta ciąża że nie wiem kiedy.. Ale najważniejsze by synek był zdrowy reszta się nie liczy... A Tobie życzę by Ci się w końcu udało Kochana i mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji7]
Same chłopaki super 😍 😍 😍
Dziękuję 😊

Witam was dzisiaj w ten chłodny u mnie dzień :/ dziewczyny orientujecie się może z jakiego powodu boli mnie środek brzucha tak jakby macica jestem z 6 dni po owulacji i mam nagle wysyp pryszczy na twarzy a do okresu to jeszcze sporo ciąży raczej nie przewiduje chociaż jest to mało możliwe [emoji848]

reklama
U mnie niestety negatyw. 6 dni przed @ była blada kreska A teraz nic.. będziemy dalej próbować. Dziś pierwszy dzień powrotu do pracy po macierzyńskim [emoji52]
Ja właśnie zrobilam test, bielszy być nie mógł... jestem jakoś 2 dni przed @ więc czekam aż przyjdzie [emoji2368]

Do góry