reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Progesteron 4,330 w 25 DC ? To znaczy że owulacji nie było? Pomóżcie w interpretacji wyniku bo nie znam się na tym kompletnie
Progesteron powinien chyba być powyżej 10 jeśli była owulacja z tego co mi wiadomo, ale może nie mam racji.
Ja dziś byłam rano na becie po południu wyniki na stronie, zobaczymy 🤞🤞🤞😉 🤰💕

reklama
Progesteron 4,330 w 25 DC ? To znaczy że owulacji nie było? Pomóżcie w interpretacji wyniku bo nie znam się na tym kompletnie
Hej, owu nie było wg mnie, mój gin mówił, że musi być powyżej 10.. Ja mam zrobić progesteron za tydzień, właśnie żeby potwierdzić cykle czy są bezowulacyjne 😕

Dziewczyny a ja nie wiem co mam robić. Dzisiaj już 44 dc. Testy ciążowe negatywne, a nie czuje się jak na okres. Myślicie żeby spróbować do lekarza ?

Dziewczyny a ja nie wiem co mam robić. Dzisiaj już 44 dc. Testy ciążowe negatywne, a nie czuje się jak na okres. Myślicie żeby spróbować do lekarza ?
Może warto sprawdzić betę? Będziesz wiedziała. Jeśli negatywna to do lekarza po coś na wywołanie.

U mnie 27 dc brzuch od ponad tygodnia boli jak przed @, dzisiaj trochę piersi zaczęły boleć więc czekam aż się rozkręci. Mój cykl waha się 27-28 dni... a ten jest moim 35 starań😔
Smutno

Trzymam kciuki za II kreseczki.
Ja mam termin @ na jutro ale raczej przyjdzie punktualnie. Jeśli nie to może w weekend.
Dziękuję. Staram się nie nakręcać. Pół roku temu poroniłam, było łyżeczkowanie i 3 miesiące przerwy zalecone przez lekarza. Teraz to 3 cykl starań. W pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem ale co zrobić.. czekam :)
Mam nadzieję że Tobie się wkrótce uda. 35 cykli to sporo :( współczuję. Zapewne jesteś pod opieką lekarza, porobiłaś wszystkie badania itd... trzymam kciuki A Ciebie by udało się w następnym cyklu :* ściskam!

reklama
Do góry