reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja wiem że nie mam szans na ciążę w tym cyklu, ale to że już mam 44 dc i brak objawów na okres powoduje że już mi się ubzdurało że a nuż się uda [emoji23] najlepsze to, że testy też bielsze być nie mogą ale ja dalej podświadomie wierzę że się mogło udać [emoji28]
Ja właśnie zrobilam test, bielszy być nie mógł... jestem jakoś 2 dni przed @ więc czekam aż przyjdzie [emoji2368]

Taaaaa[emoji23] ... jakby to było wczoraj [emoji173][emoji7] Tak leci ta ciąża że nie wiem kiedy.. Ale najważniejsze by synek był zdrowy reszta się nie liczy... A Tobie życzę by Ci się w końcu udało Kochana i mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji7]
Verona ja dopiero marudziłam że ni cholery nie wychodzi A mamy 11 tydzień:)
Za 2 tygodnie badania prenatalne i już nie mogę się doczekać :)
Powoli czuć u mnie brzuszek w sensie nie widać nic ale jak się dotknie na spojeniu lonowym to czuć górkę:) szczególnie wieczorem :) ale już też w ciągu dnia da się wymacac :)

U mnie długo nie było widać Ale ja czułam doskonale że jest inaczej[emoji4] A teraz 20 tydzień leci i już chyba nie ukryje choć jak ktoś nie wie to jeszcze się nie domyśli[emoji16][emoji23]
Verona ja dopiero marudziłam że ni cholery nie wychodzi A mamy 11 tydzień:)
Za 2 tygodnie badania prenatalne i już nie mogę się doczekać :)
Powoli czuć u mnie brzuszek w sensie nie widać nic ale jak się dotknie na spojeniu lonowym to czuć górkę:) szczególnie wieczorem :) ale już też w ciągu dnia da się wymacac :)

Jesteś pewna na 100 procent że to na pewno nie w tym cyklu? Jak długo się starasz?:)
Ja wiem że nie mam szans na ciążę w tym cyklu, ale to że już mam 44 dc i brak objawów na okres powoduje że już mi się ubzdurało że a nuż się uda [emoji23] najlepsze to, że testy też bielsze być nie mogą ale ja dalej podświadomie wierzę że się mogło udać [emoji28]

Dziewczyny w których cyklach starań Wam się udało? Tak miło czytać Wasze posty 🥰🙂
Ja jestem po poronieniu, ubzdurałam sobie ze po wszystkim bardzo szybko zajdę w ciąże, byłam tego po prostu pewna... ale niestety 🤷🏻‍♀️ Comiesięczne rozczarowania są bardzo bolesne 😕 obecnie 5dc i cykl pełen nadziei 😉

reklama
Staram się od października 2019, w lutym tego roku poroniłam w 6tc, lekarz kazał czekać 3 miesiące. W tym cyklu obstawiałam że owu będzie gdzieś pod koniec maja, i od 4 maja kochamy się bez zabezpieczenia. Nie wierzę żeby owu się aż tak przesunęła, zwłaszcza że testy wychodzą negatywne
Jesteś pewna na 100 procent że to na pewno nie w tym cyklu? Jak długo się starasz?:)

Do góry