Trzymam kciuki za dwie kreseczkiJa właśnie zrobilam test, bielszy być nie mógł... jestem jakoś 2 dni przed @ więc czekam aż przyjdzie [emoji2368]
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Ja wiem że nie mam szans na ciążę w tym cyklu, ale to że już mam 44 dc i brak objawów na okres powoduje że już mi się ubzdurało że a nuż się uda [emoji23] najlepsze to, że testy też bielsze być nie mogą ale ja dalej podświadomie wierzę że się mogło udać [emoji28]
Ja właśnie zrobilam test, bielszy być nie mógł... jestem jakoś 2 dni przed @ więc czekam aż przyjdzie [emoji2368]
Saneatsui
Verona ja dopiero marudziłam że ni cholery nie wychodzi A mamy 11 tydzieńTaaaaa[emoji23] ... jakby to było wczoraj [emoji173][emoji7] Tak leci ta ciąża że nie wiem kiedy.. Ale najważniejsze by synek był zdrowy reszta się nie liczy... A Tobie życzę by Ci się w końcu udało Kochana i mocno trzymam za Ciebie kciuki [emoji7]
Za 2 tygodnie badania prenatalne i już nie mogę się doczekać
Powoli czuć u mnie brzuszek w sensie nie widać nic ale jak się dotknie na spojeniu lonowym to czuć górkę szczególnie wieczorem ale już też w ciągu dnia da się wymacac
Verona26
U mnie długo nie było widać Ale ja czułam doskonale że jest inaczej[emoji4] A teraz 20 tydzień leci i już chyba nie ukryje choć jak ktoś nie wie to jeszcze się nie domyśli[emoji16][emoji23]
Verona ja dopiero marudziłam że ni cholery nie wychodzi A mamy 11 tydzień
Za 2 tygodnie badania prenatalne i już nie mogę się doczekać
Powoli czuć u mnie brzuszek w sensie nie widać nic ale jak się dotknie na spojeniu lonowym to czuć górkę szczególnie wieczorem ale już też w ciągu dnia da się wymacac
Verona26
Taaak [emoji16][emoji23] Mówią że jak samechlopacy się rodzą to idzie wojna,oby nie!!! Ale to prawda wszędzie gdzie słyszę to chłopcy [emoji4]
Same chłopaki super [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Dziękuję [emoji4]
Bridget_Ben
GratkiCześć dziewczyny. Odebtalam dzis wyniko Tsh i bety. Tsh 1.3 a beta 448. Jestem jakos 6 dni chyba po od planowanej miesiączki. To dobry przyrost?
M
madziejkaa359
Gość
Jesteś pewna na 100 procent że to na pewno nie w tym cyklu? Jak długo się starasz?
Ja wiem że nie mam szans na ciążę w tym cyklu, ale to że już mam 44 dc i brak objawów na okres powoduje że już mi się ubzdurało że a nuż się uda [emoji23] najlepsze to, że testy też bielsze być nie mogą ale ja dalej podświadomie wierzę że się mogło udać [emoji28]
M
madziejkaa359
Gość
Ja za Ciebie też trzymam kciuki[emoji173]
Trzymam kciuki za dwie kreseczki [emoji847]
Mag1503
Dziewczyny w których cyklach starań Wam się udało? Tak miło czytać Wasze posty
Ja jestem po poronieniu, ubzdurałam sobie ze po wszystkim bardzo szybko zajdę w ciąże, byłam tego po prostu pewna... ale niestety Comiesięczne rozczarowania są bardzo bolesne obecnie 5dc i cykl pełen nadziei
Ja jestem po poronieniu, ubzdurałam sobie ze po wszystkim bardzo szybko zajdę w ciąże, byłam tego po prostu pewna... ale niestety Comiesięczne rozczarowania są bardzo bolesne obecnie 5dc i cykl pełen nadziei
reklama
Ewq9
Staram się od października 2019, w lutym tego roku poroniłam w 6tc, lekarz kazał czekać 3 miesiące. W tym cyklu obstawiałam że owu będzie gdzieś pod koniec maja, i od 4 maja kochamy się bez zabezpieczenia. Nie wierzę żeby owu się aż tak przesunęła, zwłaszcza że testy wychodzą negatywne
Jesteś pewna na 100 procent że to na pewno nie w tym cyklu? Jak długo się starasz?