reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej dziewczyny kochane ❤
Chciałam się z Wami przywitać dziś i oficjalnie pożegnać ze staraczkami 😉 nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie 😆
Co u nas :
Beta z poniedziałku 98.37 mIU/ml
Beta ze środy po 48 h - 296.20 mIU/ml
Kropeczka pięknie rośnie ❤😍💞
Nie wiem czy wiecie, ale mi się od zawsze marzyły bliźniaki. Mamy bardzo dużo w rodzinie, więc skoro przyrost 196% to mam wielką nadzieję, że tak będzie 😁✊😂 oczywiście to o niczym nie świadczy, ale co tam. Nadzieję zawsze warto mieć ☺
Jako, że było mi cudownie z Wami pisać to szkoda, żeby tak się urwało... ❤ Założyłam więc nowy temat. Zapraszam Was kochane. Będę tam pisać o ile wątek nie umrze śmiercią naturalną i nie będę pisać sama ze sobą 😂😂
Czekam na Was Link do: Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺❤
Oczywiście dziewczyny, których nie poznałam bo są tutaj od 3 dni 😂 też zapraszam
Powodzenia. Ja tu jeszcze zostanę o ile dam radę. Ananasem się objadam :) wszystkiego dobrego dla Ciebie:* Mam nadzieję że kiedyś dołączę do tego wątku :)

reklama
Hej dziewczyny kochane ❤
Chciałam się z Wami przywitać dziś i oficjalnie pożegnać ze staraczkami 😉 nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie 😆
Co u nas :
Beta z poniedziałku 98.37 mIU/ml
Beta ze środy po 48 h - 296.20 mIU/ml
Kropeczka pięknie rośnie ❤😍💞
Nie wiem czy wiecie, ale mi się od zawsze marzyły bliźniaki. Mamy bardzo dużo w rodzinie, więc skoro przyrost 196% to mam wielką nadzieję, że tak będzie 😁✊😂 oczywiście to o niczym nie świadczy, ale co tam. Nadzieję zawsze warto mieć ☺
Jako, że było mi cudownie z Wami pisać to szkoda, żeby tak się urwało... ❤ Założyłam więc nowy temat. Zapraszam Was kochane. Będę tam pisać o ile wątek nie umrze śmiercią naturalną i nie będę pisać sama ze sobą 😂😂
Czekam na Was Link do: Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺❤
Oczywiście dziewczyny, których nie poznałam bo są tutaj od 3 dni 😂 też zapraszam
Nie poznalysmy sie :) ale gratuluje z calego serduszka i zycze Wam duzo zdroweczka :)

Mówią że jak się bierze dłuższy czas i później odstawi to jest zwiększone ryzyko zawału... Acard powoduje rozrzedzenie krwi a jak przestajemy brać to płytkie krwi mogą się zglepiac dużo bardziej niż normalnie co może doprowadzić do zawalu
O dzięki za informację!

Też miałam napisać że cisza jakaś jak nigdy 🤔😂 mi właśnie wczoraj skończyła się @ i starania czas start 🙂 trochę już podchodzę chłodniej do tego ale pewnie im bliżej termin kolejnej @ tym bardziej zacznę się nakręcać 🙈

Kurde zawsze jak piszecie ze jesteście po @ i zaczynacie starania to ja jestem przed @ i chciałabym być na waszym miejscu bo czekanie mnie dobija zaś jak jestem po okresie a wy przed to też bym chciała tak jak wy no bo a nóż się udało no baby to są jednak pokręcone [emoji23][emoji23][emoji23]

Hej ja 8 dzien cyklu, kurde odstawilam tabletki to, cykle miałam 29-30 dniowe aa teraz 27-35 choć ostatnio miałam 33 a teraz 28 ahh aż takich nieregularnych nie miałam nawet, przed braniem tabletek antykoncepcyjnych. A żebym jeszcze wiedziała kiedy owu ahh loteria używałam testów owu to pokazywały owu 15-16-17 dzień cyklu zależy od długości cyklu, a teraz przestałam ich uzywac i jak narazie też nie wyszło,no cóż działamy dalej.

reklama
Czyli co uważacie żeby czekać? Kurczę myślałam że można odrazu po samoistnym Byłam nakręcona tym że podobno po poronieniu można szybciej i łatwiej zajsc w ciążę ;(
U nas po biochemicznej przy oczyszczeniu samoistnym nie było nic mówione o tym żeby się wstrzymać.
A już pół roku to kompletna kpina, jeśli nie ma wskazań medycznych innych to sama biochemiczna nie jest powodem do wstrzymania starań.
I też uważam że lepiej wiedzieć, my w całej tej sytuacji znaleźliśmy taki pozytyw że wiedzieliśmy że ogólnie jest ok skoro kliklo. No I w 4 cyklu po biochemicznej się udało:)

Do góry