reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej dziewczyny kochane ❤
Chciałam się z Wami przywitać dziś i oficjalnie pożegnać ze staraczkami 😉 nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie 😆
Co u nas :
Beta z poniedziałku 98.37 mIU/ml
Beta ze środy po 48 h - 296.20 mIU/ml
Kropeczka pięknie rośnie ❤😍💞
Nie wiem czy wiecie, ale mi się od zawsze marzyły bliźniaki. Mamy bardzo dużo w rodzinie, więc skoro przyrost 196% to mam wielką nadzieję, że tak będzie 😁✊😂 oczywiście to o niczym nie świadczy, ale co tam. Nadzieję zawsze warto mieć ☺
Jako, że było mi cudownie z Wami pisać to szkoda, żeby tak się urwało... ❤ Założyłam więc nowy temat. Zapraszam Was kochane. Będę tam pisać o ile wątek nie umrze śmiercią naturalną i nie będę pisać sama ze sobą 😂😂
Czekam na Was Link do: Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺❤
Oczywiście dziewczyny, których nie poznałam bo są tutaj od 3 dni 😂 też zapraszam
Powodzenia. Ja tu jeszcze zostanę o ile dam radę. Ananasem się objadam :) wszystkiego dobrego dla Ciebie:* Mam nadzieję że kiedyś dołączę do tego wątku :)

reklama
Hej dziewczyny kochane ❤
Chciałam się z Wami przywitać dziś i oficjalnie pożegnać ze staraczkami 😉 nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie 😆
Co u nas :
Beta z poniedziałku 98.37 mIU/ml
Beta ze środy po 48 h - 296.20 mIU/ml
Kropeczka pięknie rośnie ❤😍💞
Nie wiem czy wiecie, ale mi się od zawsze marzyły bliźniaki. Mamy bardzo dużo w rodzinie, więc skoro przyrost 196% to mam wielką nadzieję, że tak będzie 😁✊😂 oczywiście to o niczym nie świadczy, ale co tam. Nadzieję zawsze warto mieć ☺
Jako, że było mi cudownie z Wami pisać to szkoda, żeby tak się urwało... ❤ Założyłam więc nowy temat. Zapraszam Was kochane. Będę tam pisać o ile wątek nie umrze śmiercią naturalną i nie będę pisać sama ze sobą 😂😂
Czekam na Was Link do: Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺❤
Oczywiście dziewczyny, których nie poznałam bo są tutaj od 3 dni 😂 też zapraszam
Nie poznalysmy sie :) ale gratuluje z calego serduszka i zycze Wam duzo zdroweczka :)

Mówią że jak się bierze dłuższy czas i później odstawi to jest zwiększone ryzyko zawału... Acard powoduje rozrzedzenie krwi a jak przestajemy brać to płytkie krwi mogą się zglepiac dużo bardziej niż normalnie co może doprowadzić do zawalu
O dzięki za informację!

Też miałam napisać że cisza jakaś jak nigdy 🤔😂 mi właśnie wczoraj skończyła się @ i starania czas start 🙂 trochę już podchodzę chłodniej do tego ale pewnie im bliżej termin kolejnej @ tym bardziej zacznę się nakręcać 🙈

Kurde zawsze jak piszecie ze jesteście po @ i zaczynacie starania to ja jestem przed @ i chciałabym być na waszym miejscu bo czekanie mnie dobija zaś jak jestem po okresie a wy przed to też bym chciała tak jak wy no bo a nóż się udało no baby to są jednak pokręcone [emoji23][emoji23][emoji23]

Hej ja 8 dzien cyklu, kurde odstawilam tabletki to, cykle miałam 29-30 dniowe aa teraz 27-35 choć ostatnio miałam 33 a teraz 28 ahh aż takich nieregularnych nie miałam nawet, przed braniem tabletek antykoncepcyjnych. A żebym jeszcze wiedziała kiedy owu ahh loteria używałam testów owu to pokazywały owu 15-16-17 dzień cyklu zależy od długości cyklu, a teraz przestałam ich uzywac i jak narazie też nie wyszło,no cóż działamy dalej.

reklama
Czyli co uważacie żeby czekać? Kurczę myślałam że można odrazu po samoistnym Byłam nakręcona tym że podobno po poronieniu można szybciej i łatwiej zajsc w ciążę ;(
U nas po biochemicznej przy oczyszczeniu samoistnym nie było nic mówione o tym żeby się wstrzymać.
A już pół roku to kompletna kpina, jeśli nie ma wskazań medycznych innych to sama biochemiczna nie jest powodem do wstrzymania starań.
I też uważam że lepiej wiedzieć, my w całej tej sytuacji znaleźliśmy taki pozytyw że wiedzieliśmy że ogólnie jest ok skoro kliklo. No I w 4 cyklu po biochemicznej się udało:)

Do góry