reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A mi się wydawało, że jak pęcherzyk pęknie to organizm nie wyrzuca już hormonu LH stąd nowe testy przestają być pozytywne [emoji846]
Oby się udało porobić badania [emoji6]
Wiecie co ktoś powinien wymyślec że jak się jest w ciąży to się dostaje SMS "uwaga jesteś w ciąży oszczędzaj się" [emoji23][emoji23]A jak jest owulacja to powinny przyjść wiadomości" masz owulacje lub jesteś 2 dni przed owu zabieraj męża do lozka"[emoji1787]

Zrobię ten test bo coś mnie tak kluje jajnik po prawej stronie. Najwyżej wyjdzie negatyw. A jest w ogóle szansa że mógłby być pozytyw?

Dziewczyny a kiedy zaczynacie jeść ananasa i kiedy kończycie? Jak będzie najlepiej?
Ja jem mniej więcej od OWU i zjadłam 2 całe dziś 7 dpo. Kupować trzeciego czy już za dużo? I czy w przyszłym cyklu wcześniej powinnam zacząć?

Dziewczyny a kiedy zaczynacie jeść ananasa i kiedy kończycie? Jak będzie najlepiej?
Ja jem mniej więcej od OWU i zjadłam 2 całe dziś 7 dpo. Kupować trzeciego czy już za dużo? I czy w przyszłym cyklu wcześniej powinnam zacząć?
Z tego co dziewczyny pisała i czytałam forum ovufriend na temat ananasa to 2-3 plastry dziennie od owulacji przez max 6 dni czyli ja bym już na twoim miejscu nie jadła i czekała tylko teraz na efekty.

Ja zjadam 3 plasterki dziennie tydzień czasu od owulki. Ale właśnie może ktoś ma jakieś bogatsze informacje w temacie 🍍

reklama
Zrobię ten test bo coś mnie tak kluje jajnik po prawej stronie. Najwyżej wyjdzie negatyw. A jest w ogóle szansa że mógłby być pozytyw?
Oczywiście, że jest szansa. Rób 😁
Ja dziś też robiłam test. 7 dni po owulacji. Oczywiście negatywny. Okres za conajmniej 5 dni. Zrobiłam bo mi się wydaje, że piersi mi urosły 😂 Wiem, wiem za wcześnie 😂😂 to jest jak zaraza, silniejsze ode mnie. Nowe uzależnienie ciachać testy 🤦

Do góry