ZawszeWięcej
Fanka BB :)
Ja miałam pierwszy dzień obfity, następny normalny a dziś nic
Ja w tym cyklu miałam identycznie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam pierwszy dzień obfity, następny normalny a dziś nic
Ja ostatni obfity okres miałam w październiku 2019 a to dlatego że zażywalam 3 cykle duphastonu na wyregulowanie okresu a po odstawieniu dupka miałam już taki jak zawsze czyli 3 dniowy i skapy.Ja miałam pierwszy dzień obfity, następny normalny a dziś nic
Wiecie co ktoś powinien wymyślec że jak się jest w ciąży to się dostaje SMS "uwaga jesteś w ciąży oszczędzaj się" [emoji23][emoji23]A jak jest owulacja to powinny przyjść wiadomości" masz owulacje lub jesteś 2 dni przed owu zabieraj męża do lozka"[emoji1787]A mi się wydawało, że jak pęcherzyk pęknie to organizm nie wyrzuca już hormonu LH stąd nowe testy przestają być pozytywne [emoji846]
Oby się udało porobić badania [emoji6]
Zrób, może na poprzedni było za wcześnie?Zrobię ten test bo coś mnie tak kluje jajnik po prawej stronie. Najwyżej wyjdzie negatyw. A jest w ogóle szansa że mógłby być pozytyw?
A przypomnij mi ile jesteś przed @ czy już w terminie?Zrobię ten test bo coś mnie tak kluje jajnik po prawej stronie. Najwyżej wyjdzie negatyw. A jest w ogóle szansa że mógłby być pozytyw?
Z tego co dziewczyny pisała i czytałam forum ovufriend na temat ananasa to 2-3 plastry dziennie od owulacji przez max 6 dni czyli ja bym już na twoim miejscu nie jadła i czekała tylko teraz na efekty.Dziewczyny a kiedy zaczynacie jeść ananasa i kiedy kończycie? Jak będzie najlepiej?
Ja jem mniej więcej od OWU i zjadłam 2 całe dziś 7 dpo. Kupować trzeciego czy już za dużo? I czy w przyszłym cyklu wcześniej powinnam zacząć?
Ja zjadam 3 plasterki dziennie tydzień czasu od owulki. Ale właśnie może ktoś ma jakieś bogatsze informacje w temacieDziewczyny a kiedy zaczynacie jeść ananasa i kiedy kończycie? Jak będzie najlepiej?
Ja jem mniej więcej od OWU i zjadłam 2 całe dziś 7 dpo. Kupować trzeciego czy już za dużo? I czy w przyszłym cyklu wcześniej powinnam zacząć?
Oczywiście, że jest szansa. RóbZrobię ten test bo coś mnie tak kluje jajnik po prawej stronie. Najwyżej wyjdzie negatyw. A jest w ogóle szansa że mógłby być pozytyw?