reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurde dlaczego tak bo nie doczytałam chyba ?
Bo środek ananasa ta część twarda ma coś w sobie czego nie wolno jest już po zagniezdzeniu się zarodka. I ananas pomaga w zagniezdzeniu się. Napewno dziewczyny bardziej wytłumaczya o co chodzi.

Wiem tylko że nie można jeść ananasa zazywajac acardu i odwrotnie.

Oczywiście, że jest szansa. Rób 😁
Ja dziś też robiłam test. 7 dni po owulacji. Oczywiście negatywny. Okres za conajmniej 5 dni. Zrobiłam bo mi się wydaje, że piersi mi urosły 😂 Wiem, wiem za wcześnie 😂😂 to jest jak zaraza, silniejsze ode mnie. Nowe uzależnienie ciachać testy 🤦
Też bym ciachnęła test, ale ta negatywna beta wczorajsza mówi mi: 'zwariowałaś?' 🤦‍♀️ więc teraz poczekam do 2.05... Jak @nie będzie to ciachne testa 10czulosc...

Ale takie obfite? Jak normalny okres? Jak byłam na monitoringu kiedyś to faktycznie lekarka mówiła że mam grube endometrium. Dobra znowu się nakręcam haha zrobię jutro test i zobaczymy ale na cud nie liczę [emoji6]
Kochana ja miałam "normalna miesiączkę" w 2 ciazach.

Raz miałam plamienie implantacyjne w zeszłym roku i trwało 1 dzień z tym że to było plamienie jasno różowe.

reklama
Do góry