reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ehh. Zobaczymy jutro, dziękuję Ci bardzo , dam jutro znać [emoji9][emoji9] . A jak Ty się trzymasz kochana ?
Ciężko wczoraj już nie wytrzymałam i jak tylko mąż zasnął płakałam do 2.00 i udało mi się zasnąć i wstałam o 9.01 dzisiaj.
Jak się wypłakałam do poduszki to lżej mi się zrobiło ale nie tak jak bym chciała.

Ja zaczęłam od owu. 2-3 plastry dziennie, również te środki jem. I mam zamiar skończyc w sobote. To będzie 8dpo. W sumie dwa ananasy. Jeden na 4 dni [emoji16] już więcej nie kupuje. I do tego jem ok. 10 szt moreli suszonej.
Dziewczyny a kiedy zaczynacie jeść ananasa i kiedy kończycie? Jak będzie najlepiej?
Ja jem mniej więcej od OWU i zjadłam 2 całe dziś 7 dpo. Kupować trzeciego czy już za dużo? I czy w przyszłym cyklu wcześniej powinnam zacząć?

Ciężko wczoraj już nie wytrzymałam i jak tylko mąż zasnął płakałam do 2.00 i udało mi się zasnąć i wstałam o 9.01 dzisiaj.
Jak się wypłakałam do poduszki to lżej mi się zrobiło ale nie tak jak bym chciała.
Bardzo współczuję, nie wyobrażam sobie tego. Ale życzę Ci żeby to wszystko szybko się skończyło abyś mogła doczekać się szybko swojego dzieciaczka 😚😚😚

Oczywiście, że jest szansa. Rób [emoji16]
Ja dziś też robiłam test. 7 dni po owulacji. Oczywiście negatywny. Okres za conajmniej 5 dni. Zrobiłam bo mi się wydaje, że piersi mi urosły [emoji23] Wiem, wiem za wcześnie [emoji23][emoji23] to jest jak zaraza, silniejsze ode mnie. Nowe uzależnienie ciachać testy [emoji1751]
Ja dziś 4dpo. A już bym chciała wiedzieć cyz coś się udało. Wieczorami dokucza ki jajnik z owulacji, ale o tym już pisałam. Staram się sobie nie wkrecac nic. Ale jak piszecie to jest silniejsze od naszego zdrowego rozsądku.

Ja dziś 4dpo. A już bym chciała wiedzieć cyz coś się udało. Wieczorami dokucza ki jajnik z owulacji, ale o tym już pisałam. Staram się sobie nie wkrecac nic. Ale jak piszecie to jest silniejsze od naszego zdrowego rozsądku.
No właśnie 😊także nic się nie martw bo nie jesteś sama 😁 ja też myślałam że oszaleje ale jakoś przetrwałam te dni..

reklama
Patrzcie dziewczyny co odkryłam w tej aplikacji Femometer. Można wejść na zrobiony test ciążowy i go prześwietlić. Wtedy widać "czarno na białym" 😂 Jest jeszcze opcja kontrast, ale to gorzej widać
IMG_20200428_195947.png

A teraz sobie posznupałam w OvuView, znalazłam opcje "statystyki" i wszystko jest % ładnie rozpisane, jak często co występowało. Szczególnie ciekawa jest opcja "po owulacji" 😁
Można tak prześledzić ból piersi, okres, napięcie przedmiesiączkowe itp itd. Nie będę się musiała zastanawiać "czy ja tak mam przed okresem? 🤔"
IMG_20200428_201231.pngIMG_20200428_201205.pngIMG_20200428_201140.png
Taki bajer 😁😉

Załączniki

• IMG_20200428_195947.png
    IMG_20200428_195947.png
    20,7 KB · Wyświetleń: 62
Do góry