xnightfall94
Fanka BB :)
I u mnie w 36dc w końcu przyszła @.. ciekawe, dlaczego aż tygodniowe przesunięcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam ogromną nadziejęPoczekamy do terminu @ mam nadzieję że cis sie już kluje:-)
Ja miałam taka miesiączkę w styczniu br. Równe 3 dni i tak na ścisłość mogłabym używać tylko wkładek. Więcej miesiączki w tym roku już nie dostałam [emoji1787]Hej dziewczyny ja dostałam @ w niedzielę a dziś już praktycznie nie ma od rana żadnego krwawienia, tylko raz drobne plamienie. Masakra 2 dni @ I już po krzyku? [emoji2368] Macie tak czasem? U mnie trwa z reguły z 5 dni max
Może jutro zrobię test? Ale z drugiej strony w piątek robiłam to był negatywJa miałam taka miesiączkę w styczniu br. Równe 3 dni i tak na ścisłość mogłabym używać tylko wkładek. Więcej miesiączki w tym roku już nie dostałam [emoji1787]
Ja tak często mam, że same wkładki wystarcząHej dziewczyny ja dostałam @ w niedzielę a dziś już praktycznie nie ma od rana żadnego krwawienia, tylko raz drobne plamienie. Masakra 2 dni @ I już po krzyku? Macie tak czasem? U mnie trwa z reguły z 5 dni max
Ja miałam pierwszy dzień obfity, następny normalny a dziś nicJa miałam taka miesiączkę w styczniu br. Równe 3 dni i tak na ścisłość mogłabym używać tylko wkładek. Więcej miesiączki w tym roku już nie dostałam [emoji1787]
Powtórz test. Ja właśnie czekam na krwawienie po poronieniu. Tydzień temu beta poniżej 5 a krwawienia dalej nie ma.Może jutro zrobię test? Ale z drugiej strony w piątek robiłam to był negatyw
A mi się wydawało, że jak pęcherzyk pęknie to organizm nie wyrzuca już hormonu LH stąd nowe testy przestają być pozytywnePoziom lh nie ma związku z tym czy pękł czy jie pękł. Organizm wyrzuca hormon lh żeby pęcherzyk pękł ale jeśli nie pęknie to nie zmienia to poziomu lh
No nic nie ważne może uda mi się w tym mcu zrobić badania hormonów