reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Przez 2 lata jest najwięcej wznów. Wierzę że będzie dobrze chodzę co 4 miesiące na badania (tylko teraz zamiast w kwietniu będę miała badania w maju) walczyłam żeby mieć macice i mam macice wiec musi być dobrze 🙃 przed leczeniem jeden lekarz proponował mi nawet surygatke (Dla zainteresowanych 30tys euro) więc nie ma co narzekać
Z tego wpisu bije optymizmem - ogromne brawa i podziwiam Cię, że masz tyle siły 💪
Życzę Ci bąbelka i dużo zdrowia.

A ja mam 3 cykl, jeszcze 4 dni do @ nie czuję nic a nic, zawsze piersi mi się robiły pełniejsze, a teraz nic totalnie. Mało tego - nie wytrzymałam i poszłam na betę w nadziei, że coś już będzie i mam wynik negatywny 😕 wiem, że to może za wcześnie przy cyklach 25-26 dniowych, ale jestem strasznie niecierpliwa. Głupia ja...

reklama
No 6 dzień mam taki pik dwa dni przed owu się pojawił i teraz jest 4 dni po i nadal taki mocny.
Nie mogę odczytać zdjęcia
Jeszcze raz wkleje zdjęcie. Hmm to serio długo. Dziwne. Chyba tylko monitoring by odpowiedział na pytanie co się u Ciebie dzieje.
Może owu zmieniła zdanie. Miała być i się przesuneła o 3 - 4 dni i dalej pozytyw 🤔
Screenshot_20200428-152849.png

A ta aplikacja działa do wszystkich testów czy tylko do testów z femometer czy coś takiego.
Do wszystkich testów i do ciążowych też wszystkich. Nie trzeba gdybać czy jest cień, cienia, cienia tylko w ciążowym sprowadza na ziemię napisem "negatyw" 😂😂
Ja kupuje najtańsze testy na allegro 50 szt - 20 zł 😉
Edit : źle cenę testów napisałam

Ostatnia edycja:
Do wszystkich testów i do ciążowych też wszystkich. Nie trzeba gdybać czy jest cień, cienia, cienia tylko w ciążowym sprowadza na ziemię napisem "negatyw" [emoji23][emoji23]
Ja kupuje najtańsze testy na allegro 20 szt - 50 zł [emoji6]
[emoji1787][emoji1787] Jeszcze o tym nie słyszałam. Ale fajna apka. Też sobie ja ściągnę.

A powiedzcie mi jak długo wam się utrzymuje po owu ta ciemna krecha? Ja zawsze kończyłam robić przy pierwszej mocnej a teraz z ciekawości robie dalej i jest mega ciemna. Robiła któraś tak?
Mam tak samo. Pozytywny wynik testu owulacyjnego w 13dc dziś 16 dc i dalej wynik pozytywny. Do tego ciągnięcie w dole brzucha i delikatny ból jajników.

reklama
Femometer

Już pokazuje [emoji6]
Jest tylko w języku angielskim. Ale jak ktoś nie zna to i tak wszystko zrozumie.
I tą obok też polecam.
Femometerer używam do interpretowania testów, OvuView do prognozowania owulacji i okresu [emoji6]

Zobacz załącznik 1112588
Ja właśnie nie umiem się zalogować do aplikacji femometer a ta druga miałam ale nie przypadła mi. Korzystam z aplikacji flo.

Do góry