reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie 24 dc w cyklach 25-27 i jestem bardzo negatywnie nastawiona. Myślę, że okres przyjdzie. Jeszcze mój Partner bardzo obrażony na mnie, co nie ułatwia mi smutków. [emoji2368]
3maj sie tam cieplo, a bedziesz testowac? Ja jestem 3 dni przed @, jesli @ nie przyjdzie to zatestuje w srode, ale nie licze aby to byl szczesliwy cykl, bo juz czuje sie jak na @. Dzisiaj jeszcze mialam takie dziwne sny, ze bralam udzial w konkursie na najszybszy porod, juz te ciaze mi sie rzucily na mozg:)

reklama
Hey ja też mam 32 lata, dobra pracę i powiem wam dziewczyny to nie ma znaczenia...
Oczywiście chciałabym zapewnić dziecku to co najlepsze, dlatego praca, szkoła, studia i jestem tu gdzie jestem.
Ale dziecka nie ma.
I jakbym miała ponownie wybrać to narobiłabym dzieci a potem pieła sie po szczeblach kariery [emoji23]
Nie chce nikomu doradzać niczego złego i bez przemyśleń, ale jak już masz dzieci to się wszystko ułoży. Będzie ciężko, ale żyć trzeba, ważne że się kochacie, miłość jest najważniejsza.
Dokładnie, ja urodziłam i wyszłam za mąż w wieku 21 lat. Nie skończyłam studiów , pracowalam to tu, to tam, ale za to jak moja corcia miała ze 3 lata postanowiłam pójść do szkoły policealnej. Bylo ciezko ale wszystko nam sie ulozylo. Obecnie jestem 9 lat po slubie , 3 lata za granicą i jestem szczesliwa 😁

Ojoj 😭 bardzo mi przykro. U mnie z kolei brzuch bolał wczoraj teraz jest ok. Kochalismy się nawet wczoraj i jedyne co mam to rzadko przy podtarciu śluz o takim brązowym zabarwieniu, więc pewnie i do mnie @ zawita

Trzymam nadal kciuki 🍀🍀
Ja muszę kupić kolejne testy owulacyjne... W tym miesiacu nie będzie zmiłuj, przywiąże męża do łóżka i nie odpuszczę ani jednego dnia 😃

Trzymam nadal kciuki 🍀🍀
Ja muszę kupić kolejne testy owulacyjne... W tym miesiacu nie będzie zmiłuj, przywiąże męża do łóżka i nie odpuszczę ani jednego dnia 😃
Ja juz nawet zakupilam sobie dwa komplety sexy bielizny na następny cykl 😁 . Jeden taki bardziej grzeczny, a drugi skórzany z lancuszkami i wstegami żeby można było np. Wiązać ręce haha 😈

Hey ja też mam 32 lata, dobra pracę i powiem wam dziewczyny to nie ma znaczenia...
Oczywiście chciałabym zapewnić dziecku to co najlepsze, dlatego praca, szkoła, studia i jestem tu gdzie jestem.
Ale dziecka nie ma.
I jakbym miała ponownie wybrać to narobiłabym dzieci a potem pieła sie po szczeblach kariery [emoji23]
Nie chce nikomu doradzać niczego złego i bez przemyśleń, ale jak już masz dzieci to się wszystko ułoży. Będzie ciężko, ale żyć trzeba, ważne że się kochacie, miłość jest najważniejsza.

Moje myslenie bylo podobne, ze na poczatek ulozyc sobie życie a pozniej dzirci. Niestety nie wszytko idzie tak jak planujemy i teraz mam 32 lata i nie mam dzieci.

Ja żałuję. Szkoda mi tego czasu.

Ale mam wspaniałego partnera i właśnie z nim chciałabym mieć dzieci. Jesteśmy ze sobą trochę ponad 3 lata, staramy się prawie 2.

Dziewczyny, Ja jestem w waszym wieku ;) I dopiero z moim obecnym partnerem chce miec dziecko ;) nie zaczelismy sie starac jeszcze.. mamy to w planach. Ale mozna mnie bylo nazwac karierowiczka ;) teoche sie “staro” czuje jak na pierwsze dziecko ale co zrobic ;)

Ja brałam metforminę. Ona może pomóc uregulować cykl itp ale nie wiem czy sprawi że pękną Ci pęcherzyki. Do tego być może będzie trzeba zastrzyk. W każdym razie ja brałam mete jakieś 2 miesiące i zaszłam w ciążę. Nic się nie bój, wszystko będzie ok.
Dzięki za odp. Czytała. Sporo na forach że lekarze wypisują ta metformine bo one slabiaja właśnie ścianki pęcherzyków i dzięki temu pękają..... No nie wiem. Odpisałam na meila i czeka. Na następnego. Coś sugerował że może mnie przyjmie na wizyte

reklama
Do góry