reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Podobno raz lub dwa razy w roku są cykle bezowulacyjne i tak może być, że są wtedy długie cykle.
Miałaś owulacje?? Przepraszam jeśli pisałaś ale jeszcze trochę się gubię w tym, co kto pisze 🙈

Tak bezowulacyjne cykle są bardzo długie. Jak się przeciąga za długo to warto osc do lekarza albo wiązać progesteron przez 5-7 dni i po tym powinna pojawić się miesiączka. Jakby bolał mocno brzuch to tzreba się pokazać lekarzowi bo może się zrobi torbiel

reklama
w motoryzacyjnej tez zwolnienia? Hurtownia? Sklep? Produkcja?

Masakra...
Produkcja. Zakład przestał wysyłki realizować bo wszystko za granicami też stoi. Wszystko co praktycznie wyprodukujemy stoi na magazynie.
w motoryzacyjnej tez zwolnienia? Hurtownia? Sklep? Produkcja?

Masakra...
Produkcja. Przed Świętami staliśmy tydzień a teraz od 27 do 30 znowu stoimy.

Czesc Dziewczyny, ja pracuje e dziale kadr i niestety macir racje, otwierdzam, ze macierzynski i ewentualne L4 bedzie sie liczyc od nowego wymiaru etatu. Strasznie to niesprawiedliwe:(

Hey ja też mam 32 lata, dobra pracę i powiem wam dziewczyny to nie ma znaczenia...
Oczywiście chciałabym zapewnić dziecku to co najlepsze, dlatego praca, szkoła, studia i jestem tu gdzie jestem.
Ale dziecka nie ma.
I jakbym miała ponownie wybrać to narobiłabym dzieci a potem pieła sie po szczeblach kariery [emoji23]
Nie chce nikomu doradzać niczego złego i bez przemyśleń, ale jak już masz dzieci to się wszystko ułoży. Będzie ciężko, ale żyć trzeba, ważne że się kochacie, miłość jest najważniejsza.

Hey ja też mam 32 lata, dobra pracę i powiem wam dziewczyny to nie ma znaczenia...
Oczywiście chciałabym zapewnić dziecku to co najlepsze, dlatego praca, szkoła, studia i jestem tu gdzie jestem.
Ale dziecka nie ma.
I jakbym miała ponownie wybrać to narobiłabym dzieci a potem pieła sie po szczeblach kariery [emoji23]
Nie chce nikomu doradzać niczego złego i bez przemyśleń, ale jak już masz dzieci to się wszystko ułoży. Będzie ciężko, ale żyć trzeba, ważne że się kochacie, miłość jest najważniejsza.
Moje myslenie bylo podobne, ze na poczatek ulozyc sobie życie a pozniej dzirci. Niestety nie wszytko idzie tak jak planujemy i teraz mam 32 lata i nie mam dzieci.

Moje myslenie bylo podobne, ze na poczatek ulozyc sobie życie a pozniej dzirci. Niestety nie wszytko idzie tak jak planujemy i teraz mam 32 lata i nie mam dzieci.
Ja żałuję. Szkoda mi tego czasu.

Ale mam wspaniałego partnera i właśnie z nim chciałabym mieć dzieci. Jesteśmy ze sobą trochę ponad 3 lata, staramy się prawie 2.

reklama
U mnie 24 dc w cyklach 25-27 i jestem bardzo negatywnie nastawiona. Myślę, że okres przyjdzie. Jeszcze mój Partner bardzo obrażony na mnie, co nie ułatwia mi smutków. [emoji2368]

Do góry