Kallinea90
Fanka BB :)
Dziękuję haha zobaczymy co z tego będzieHmmm... Świeża mamuśka w skórzanej bieliźnie. Trzymam kciuki ♥
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję haha zobaczymy co z tego będzieHmmm... Świeża mamuśka w skórzanej bieliźnie. Trzymam kciuki ♥
Dopiero jak nie przyjdzie to zatestuje, też myślałam o środzie, bo do środy musi się @ pojawic.3maj sie tam cieplo, a bedziesz testowac? Ja jestem 3 dni przed @, jesli @ nie przyjdzie to zatestuje w srode, ale nie licze aby to byl szczesliwy cykl, bo juz czuje sie jak na @. Dzisiaj jeszcze mialam takie dziwne sny, ze bralam udzial w konkursie na najszybszy porod, juz te ciaze mi sie rzucily na mozg
Dzięki za odp. Czytała. Sporo na forach że lekarze wypisują ta metformine bo one slabiaja właśnie ścianki pęcherzyków i dzięki temu pękają..... No nie wiem. Odpisałam na meila i czeka. Na następnego. Coś sugerował że może mnie przyjmie na wizyte
Dziękuję za potwierdzoną informację strasznie to niesprawiedliwe. Mogli by liczyć niezależnie od zmian w umowie - po prostu średnia z 12 miesięcy. Co to za średnia z jednego dnia, tygodniaCzesc Dziewczyny, ja pracuje e dziale kadr i niestety macir racje, otwierdzam, ze macierzynski i ewentualne L4 bedzie sie liczyc od nowego wymiaru etatu. Strasznie to niesprawiedliwe
wydaje mi sie ze wszystkie zmiany musza byc pdopisane tez przez Ciebie dlatego na L4 jak nie pracujesz nie masz mozliwosci podpisac aneksuDziękuję za potwierdzoną informację strasznie to niesprawiedliwe. Mogli by liczyć niezależnie od zmian w umowie - po prostu średnia z 12 miesięcy. Co to za średnia z jednego dnia, tygodnia
A czy to prawda, że nie można zmienić komuś umowy na L4? Wtedy w razie podejrzenia ciąży można załatwić l4 od rodzinnego, potem już przeciągnąć od ginekologa ciążowe. Czy to nie przejdzie?
No, ale jak się nie jest w ciąży (przynajmniej test pozytywny) to to nic nie zmiania. Bo co potem. Tym bardziej mogą nas zwolnić.
Tak to niestety prawda.Czesc Dziewczyny, ja pracuje e dziale kadr i niestety macir racje, otwierdzam, ze macierzynski i ewentualne L4 bedzie sie liczyc od nowego wymiaru etatu. Strasznie to niesprawiedliwe
Tak to niestety prawda.
A czy mogę dostać zmianę etatu z dnia na dzień?? Czy zmiana musi się zaczynać od pierwszego dnia miesiąca?