No ja już nie wiem na ile sobie wszystkie objawy wynajduje, a ile faktycznie jest na prawdę. Ale dziś w pracy także mi się strasznie chcę spać,parę razy mnie strasznie zemdlilo i czuję jak bym miała gorące ciało a zimne stopy i ręce aż dreszcze przechodzą.Jestem w podobnej sytuacji. @ Spóźnia mi się 4 dni. W sobotę rano w czasie stosunku pojawiła się @ myślałam że to @ ale później ani kropli. Dziś lekko brunatne plamienia ale może 2-3 krople. 3-4 dni temu sprawdzałam i miałam szyjkę nisko, wczoraj też sprawdzalam i miałam niziutko. Przed chwilą sprawdziłam i jest wysoko (dużo wyżej) boli mnie brzuch, mdli mnie. Zastanawiam się czy iść na bęte ale obawiam się że pójdę i dostanę @. Może kupię dziś test i zrobię rano? Od soboty wieczór biorę też dupka rano i wieczorem.
Może zrób test zanim pójdziesz na betę. Z szyjka to jest podobno różnie. Nie ma większej reguły. Ja czekam do czwartku jak nic nie wyjdzie to skończę wtedy dupka i zobaczymy a jak coś wyjdzie to szybko umowie się do lekarza. Jeszcze się łudzę.