reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, za 6 dni mam mieć okres, a tu tymczasem śluz rozciągliwy jak białko jaja, jak mówiłam zawsze, że w życiu takiego nie widziałam to właśnie widzę. Test owulacyjny z duchem kreski czyli ewidentnie negatywny. No i nie wiem. Owulacja chyba mało prawdopodobna? 🤷 Miewacie rozciągliwy śluz przed okresem?

I jeszcze do tego skojarzyłam, że mnie po lewej cały dzień coś boli jakby jajnik. Kurczę, nie chce mi się dziś już przytulac, wymęczona robotą jestem, a tu wychodzi na to, że na wszelki by może pasowało 😀🙈😛

Ja na poprawę endometrium próbowałam brać dwa magnezy dziennie i dwie omege 3 dziennie i o dziwo udało mi się zajść w ciążę a w poprzednim cyklu miałam endometrium 5 mm i to jeszcze zwężone.
A co z tym ananasem? Je któraś? [emoji531][emoji531][emoji531]
Ja idę właśnie bo zapomniałam dzisiaj [emoji28]

Dziewczyny, za 6 dni mam mieć okres, a tu tymczasem śluz rozciągliwy jak białko jaja, jak mówiłam zawsze, że w życiu takiego nie widziałam to właśnie widzę. Test owulacyjny z duchem kreski czyli ewidentnie negatywny. No i nie wiem. Owulacja chyba mało prawdopodobna? 🤷 Miewacie rozciągliwy śluz przed okresem?
Ja w ostatnim cyklu tak miałam zaraz przed dniem planowanej miesiączki i myślałam ze na bank jestem w ciazy aż do 41 DC kiedy to dostałam okres, wiec ja bym działała, a jezeli to ciąża to i tak nie zaszkodzi moim zdaniem... ale ja nie robiłam testów owulacyjnych a ciążowe i miałam cień cienia, co utwierdzało mnie w przekonaniu o ciazy a potem gdzieś wyczytałam ze Lh może tez dawać wynik fałszywie dodatni testu ciążowego :)

Ja tak mam przed każdym okresem [emoji2322] czytałam coś tam na ten temat i jedyne co się dowiedziałam to że niektóre kobiety tak mają [emoji23][emoji2358]
Dziewczyny, za 6 dni mam mieć okres, a tu tymczasem śluz rozciągliwy jak białko jaja, jak mówiłam zawsze, że w życiu takiego nie widziałam to właśnie widzę. Test owulacyjny z duchem kreski czyli ewidentnie negatywny. No i nie wiem. Owulacja chyba mało prawdopodobna? [emoji1745] Miewacie rozciągliwy śluz przed okresem?

Ja w ostatnim cyklu tak miałam zaraz przed dniem planowanej miesiączki i myślałam ze na bank jestem w ciazy aż do 41 DC kiedy to dostałam okres, wiec ja bym działała, a jezeli to ciąża to i tak nie zaszkodzi moim zdaniem... ale ja nie robiłam testów owulacyjnych a ciążowe i miałam cień cienia, co utwierdzało mnie w przekonaniu o ciazy a potem gdzieś wyczytałam ze Lh może tez dawać wynik fałszywie dodatni testu ciążowego :)
Ciąży nie podejrzewam. Bardziej się nad tą owu zastanawiam ;)

reklama
A tak swoją drogą dziewczyny to ja sobie po prostu zaczęłam zapisywać wszystkie anomalie w cyklu żeby czasem sobie nie wkręcać ze może tym razem się udało żeby znowu płaczu nie było [emoji28]

Do góry