reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

jutro kolejna próba, mam jeszcze facelle, nie nastawiam się ale z drugiej strony jutro już 3 dnień po spodziewanej @ więc mini iskierka nadziei jest

reklama
Hey dziewczyny u mnie 27 dc zostały 4 dni do @.
Która testuje w przyszłym tygodniu? [emoji3526] Jakoś brakuje mi tu ostatnio tych dwóch kreseczek nie ma czym oczy nacieszyć [emoji2370]

A dolegliwości na @ jeszcze masz czy Ci przeszły?

Ile dni temu owu ? Jak temperatura ?
Nie wiem kiedy dokładnie owi była, początek cyklu miał duże wahania temperatury (dużo korygowalam, bo wstawałam o dziwnych godzinach ;) ) teraz temperatura utrzymuje się na poziomie 36,4, co dla mnie jest wyższa temperatura, bo zwykle mam 36,15-36,3

jejku trzymam kciuki, ja dziś rano wstałam żeby zrobić test, ściskałam w ręce te dwa poprzednie z małym cieniem, one dają mi całą nadzieję i stwierdziłam że chcę się jeszcze trochę pooszukiwać że może jednak to coś oznacza i że poczekam co będzie dalej, jak przyjdzie @ to trudno ale taki biały test z wysoką czułością to był by dla mnie kubeł zimnej wody, boję się że to by mnie dobiło... narazie 3 dzień spóźnienia, mam ogromny stres i o niczym innym nie myślę.

Może nie stresuj się już tak tylko zrób nowy test. 3 dni po spoznionej @ to już na pewno powinno coś wyjść [emoji4]
jejku trzymam kciuki, ja dziś rano wstałam żeby zrobić test, ściskałam w ręce te dwa poprzednie z małym cieniem, one dają mi całą nadzieję i stwierdziłam że chcę się jeszcze trochę pooszukiwać że może jednak to coś oznacza i że poczekam co będzie dalej, jak przyjdzie @ to trudno ale taki biały test z wysoką czułością to był by dla mnie kubeł zimnej wody, boję się że to by mnie dobiło... narazie 3 dzień spóźnienia, mam ogromny stres i o niczym innym nie myślę.

reklama
Do góry