reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Dziwnie wyszły, jakby się zalały. Czy masz możliwość powtórzyć jakiś innej firmy? Najlepiej z czułością od 10Dziewczyny. mam straszny mętlik w głowie, robiłam dziś rano testy i wyszły negatywne chociaż mam mini cień nadziei że może ta kreska tam jednak jest... zobaczcie na zdjęciu, chyba sobie to wmawiam.... jest dwa dni po spodziewanej miesiączce, bardzo się denerwuję, widzicie tam coś?
bleucoco
U mnie tak wyglądał pęcherzyk ciążowyHej, na moim usg macicy widać jakąś czarna kropkę, zastanawiam się co to jest miała tak któraś z was?
AnnaŻet
Kurcze, właśnie wiem że to tak wygląda, ale to nie możliwe bo jestem w połowie cykluU mnie tak wyglądał pęcherzyk ciążowy
bleucoco
U mnie przyspieszał owulację zdecydowanie i było więcej śluzu, ale PMS dalej był taki sam Prolaktyna w normieA co powiecie o castangusie? Kto stosuje, jak stosuje? Jakie za i przeciw? Z racji tego że jest teraz taka sytuacja nawet nie mogę iść zbadać prolaktyny a słyszałam ze castangus obniża... patrząc na wszystkie dolegliwości jakie łagodzi to wszystko prawie mam
bleucoco
Może jakaś torbiel albo coś w tym stylu? Trzeba zobaczyć czy po @ samo się wchłonie (o ile będzie )Kurcze, właśnie wiem że to tak wygląda, ale to nie możliwe bo jestem w połowie cyklu
bleucoco
To decydowanie za wcześnie żeby zobaczyć coś na USG Trzeba byłoby zbadać betaHCG.Ostatni okres 1 marca, lekarz liczył ze to 3 tydzień ale też mówił o tym że owulacja może być dwa razy niby i np mogłam zajść tuż przed okresem. Używam mikroskpou Afrodyta i 18 dnia cyklu były piękne paprocie. Jak się nie uda to trudno. Tylko zastanawia mnie to ze tempka podwyższona caly czas, zawroty głowy , bolą plecy na dole, brzuch jak na okres i jedzonko mi w głowie aaa i uczucie mokra na dole
bleucoco
Plamienia implantacyjne ma raptem 20% kobiet czy coś takiego. Wbrew pozorom nie zdarzają się często. Za kilka dni zrób test albo w dniu @ Trzymam kciuki26dc, 12dpo, 3dni do spodziewanej @ wczoraj i dziś miałam lekkie plamienie takie malusie nawet wkładki nie potrzebowałam. Zwykle miałam plamienia 2-3 dnie przed @ ale wtedy potrzebowałam wkładki. Czy myślicie że to może być plamienie implantacjyjne? Mam taką depresję że znowu się nie udało że nawet testu nie chcę robić
bleucoco
Tak jak dziewczyny pisały - beta pierwsza ma się mieścić w zakresie, czyli na początku powyżej 5! Jej wysokość sama w sobie nie ma żadnego znaczenia i nie mówi o prawidłowym przebiegu ciąży. O tym mówi nam przyrost hormonu U jednych jest mniejszy np 70% u innych nawet ponad 200% co 2 dni. I to i to jest normalne Poza tym każda kobieta ma kiedy indziej zagnieżdżenie zarodka. Nie można porównywać! Trzymaj się i nie czytaj głupot na FacebookuMialam dzis pierwsza konsultacje z psychoterapeutą online tak jak wam ostatnio pisalam. Wykupilam od razu po tej koncultacji pakiet 8 "spotkan" pani byla prze mila, bardzo sympatyczna i kompetentna. Bylam oazą spokoju po konsultacji az do czasu jak skomentowano moją bete jako ze to pewnie kolejny WADLIWY ZARODEK.... Mam wrazenie ze tych wynikow sie nie doczekam bo czekanie do srody bedzie teraz nieksonczonoscią. Kupilam test taki sam ktory robilam w 11 dniu po owulacji i zobacze czy bardzo sciemnial. Jutro wypada 15 dzien po owu. Wiem ze ciemnienie testu nie ma za wiele nic do tego czy ciaza bedzie ok czy nie ale jesli bedzie ciemniejszy to i beta urosla...jak bedzie jasniejszy lub taki jak odtatnio to przynajmniej bede wiedziala czego sie moge spodziewac....
reklama