reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Tak 10 dni po owulacji 18.7 a 4 dni pozniej takie jak na foto. Wrzucilam do kalkulatora i przyrost dobryPiernik mialas wyniki bety?
Załączniki
Megana_89
Fanka BB :)
Ojej jak cudownie czytać takie info przyrost pięknyTak 10 dni po owulacji 18.7 a 4 dni pozniej takie jak na foto. Wrzucilam do kalkulatora i przyrost dobry
Wiktoria_22
No to zastestujemy razem, jeśli @ się nie pojawi. Powinna być jutro. Ale zawsze 2 dni czasem więcej już plamie na brązowo co u mnie jest oznaka zbliżającej się małpy. Piersi w niektórych miejscach jak dotkne to jakby ktoś igła dotykal. Boję się, że to tak na @.,ale jak już któraś powiedziała,, nowy cykl, nowe starania"
Kto ze mną testuje sobota-niedziela ?
Olala00
Początkująca w BB
Ja [emoji847]
Kto ze mną testuje sobota-niedziela ?
Megana_89
Ja właśnie też, pełna analiza piersi, chcoiaz powiem że dla mnie PMS to coś nowego bo przed chemią wogule nie miałam a teraz prawie każdy cykl to ból piersi...a pobolewa Cię brzuch? mnie zaczoł 7dni po, codziennie po pare minut poboli ja na okres.No to zastestujemy razem, jeśli @ się nie pojawi. Powinna być jutro. Ale zawsze 2 dni czasem więcej już plamie na brązowo co u mnie jest oznaka zbliżającej się małpy. Piersi w niektórych miejscach jak dotkne to jakby ktoś igła dotykal. Boję się, że to tak na @.,ale jak już któraś powiedziała,, nowy cykl, nowe starania"
Megana_89
dla mnie tak, ja przy takiej kresce za 2 dni mam owulkeCzy to już pozytyw?
L
Lebkuchen_mum
Gość
TakCzy to już pozytyw?
reklama
Magd.a
Tak [emoji16] 10 dni po owulacji 18.7 a 4 dni pozniej takie jak na foto. Wrzucilam do kalkulatora i przyrost dobry [emoji16][emoji16][emoji16]
Pieknie! Mowilam zeby nie sie martwic! [emoji3590]