reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Melduję się i ja. Dziś zrobiłam test(negatywny) ponieważ powinnam dostać okres a tu cisza... Ostatni okres był 1.03. Brzuch lekko tylko boli, wczoraj sutki mnie szczypały przez 1 h po czym cisza... Jestem załamana już tym wszystkim... Dzwoniłam rano do mamy by jej się wypłakać ze za równy miesiąc 30 lat a tu nic😭😭😭

Melduję się i ja. Dziś zrobiłam test(negatywny) ponieważ powinnam dostać okres a tu cisza... Ostatni okres był 1.03. Brzuch lekko tylko boli, wczoraj sutki mnie szczypały przez 1 h po czym cisza... Jestem załamana już tym wszystkim... Dzwoniłam rano do mamy by jej się wypłakać ze za równy miesiąc 30 lat a tu nic😭😭😭

Przykro mi :( ale nie trac nadziei. Może na 30tke bedzie wlasnie :*

Przykro mi :( ale nie trac nadziei. Może na 30tke bedzie wlasnie :*
Ja straciłam nadzieję już całkiem na to. Nie jest mi pisane widocznie. Dodatkowo mój brat leży ponad miesiąc w szpitalu, wszystkie choroby łapia się jego... Wczoraj się okazało że wątrobę ma uszkodzoną, dziś że krew jemu z buzi leci... Koszmar za koszmarem😭😭😭

reklama
Ja to w ogole obudzilam sie o 4 bo mi sie sikac chcialo ale dzielnie trzymalam do 6...[emoji28] i tak mnie wlasnie cycek bolal. Ogolnie od kilku dni sie tak niesamowicie poce ze nie nadążam ze zmianą ubran. A ja zawsze sie smialam do chlopa ze nie wiem co to pot...to tez mi dawalo do zrozumienia ze cos nie gra. Wiem ze kreska bardzo slaba no ale 9 dni po owu czego sie mozna spodziewac 🤣 mam tylko nadzieje ze to nie biochem znowu bo sie zalamie. Ale wtedy nic mi sie nie dzialo tylko 1 bol przed krwawieniem i tyle . A teraz juz 4 dzien jak mam rozne dolegliwosci. A do @ jeszcze kilka dni. Trzymajcie prosze kciuki zeby to nie byl sen. Aha i nwm czy to tez moze na to wskazywac ale cale "tam na dole" mam takie mega wrazliwe. Nigdy tego nie mialam nie wiem jak to opisac

Ja jeździłam na rowerku stacjonarnym przed okresem i jak wstałam miałam takie dziwne mrowienie tam właśnie którego nigdy nie miałam ;p

Do góry