Qwertyy77
Fanka BB :)
Jutro powinnam dostać. Objawy wszytskie jak na okres tylko cycki mocniej boląA Ty @Qwertyy77 w końcu dostałaś ten okres?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro powinnam dostać. Objawy wszytskie jak na okres tylko cycki mocniej boląA Ty @Qwertyy77 w końcu dostałaś ten okres?
Wedlug aplikacji wypadalo by 14.12 a tobie jak pokazuje na ktoregoKtórego?
Hmm my dzisiaj jak sie potwierdzi u lekarza to powiemy rodzicom. Ale to dlatego, ze dla nich to pierwsze bedzie w ogóle i temu ze mamy bardzo dobry kontakt i mieszkamy w jednym domu ale w dwoch mieszkaniach
Kurcze, przykro mi Bobo testy lubią oszukiwać niestety, podobnie jak PinkiWczoraj 25, dzisiaj 10...
Wczoraj był bobo test, dzisiaj jakiś z apteki dr max
Mi 3.12 na innej 6.12Wedlug aplikacji wypadalo by 14.12 a tobie jak pokazuje na ktorego
Melduję się i ja. Dziś zrobiłam test(negatywny) ponieważ powinnam dostać okres a tu cisza... Ostatni okres był 1.03. Brzuch lekko tylko boli, wczoraj sutki mnie szczypały przez 1 h po czym cisza... Jestem załamana już tym wszystkim... Dzwoniłam rano do mamy by jej się wypłakać ze za równy miesiąc 30 lat a tu nic
Mi czasem po seksie się okres zaczynałNo i ja się zgłaszam.
U góry z wczoraj, na dole z dzisiaj. Nie wyszło. Chociaż chwilkę miałam nadzieję. Tylko nie rozumiem czemu okres mi się spóźnia... macie jakieś sposoby na "przywołanie" ? Bo cały marzec nie miałam. Tracę tylko czas.
Ja straciłam nadzieję już całkiem na to. Nie jest mi pisane widocznie. Dodatkowo mój brat leży ponad miesiąc w szpitalu, wszystkie choroby łapia się jego... Wczoraj się okazało że wątrobę ma uszkodzoną, dziś że krew jemu z buzi leci... Koszmar za koszmaremPrzykro mi ale nie trac nadziei. Może na 30tke bedzie wlasnie :*
Hahaha moze akurat ja mam takiego stresa przed powtorka z tamtego miesiaca ze tragediaMi 3.12 na innej 6.12
Ale mogłoby byc 6go. Byłby Mikołaj
Ja to w ogole obudzilam sie o 4 bo mi sie sikac chcialo ale dzielnie trzymalam do 6...[emoji28] i tak mnie wlasnie cycek bolal. Ogolnie od kilku dni sie tak niesamowicie poce ze nie nadążam ze zmianą ubran. A ja zawsze sie smialam do chlopa ze nie wiem co to pot...to tez mi dawalo do zrozumienia ze cos nie gra. Wiem ze kreska bardzo slaba no ale 9 dni po owu czego sie mozna spodziewac mam tylko nadzieje ze to nie biochem znowu bo sie zalamie. Ale wtedy nic mi sie nie dzialo tylko 1 bol przed krwawieniem i tyle . A teraz juz 4 dzien jak mam rozne dolegliwosci. A do @ jeszcze kilka dni. Trzymajcie prosze kciuki zeby to nie byl sen. Aha i nwm czy to tez moze na to wskazywac ale cale "tam na dole" mam takie mega wrazliwe. Nigdy tego nie mialam nie wiem jak to opisac