reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny, niestety, miałam jakieś złe przeczucia i się potwierdziły - zrobiłam test (a nawet 2, czułość 10) i bezlitosna biel aż pali po oczach 😭😭😭
Nie wiem, czy to rzeczywiście biochemiczna, czy ten poniedziałkowy test (strumieniowy Facelle z Rossmanna) był jakiś pechowy i wprowadził mnie w błąd. Fajnie było przez te 2 dni myśleć, że po 9 miesiącach starań się udało - fantastyczne uczucie 😉 no ale cóż, widocznie tak miało być.

Kochane Staraczki, wiem, jak to jest czekać, jak to jest się rozczarować i życzę Wam, żebyście jak najszybciej mogły te uczucia zamienić na radość z bycia mamą. Trzymam kciuki za testujące dzisiaj, ale też za Was wszystkie tutaj, które próbują - wierzę, że dla każdej z nas ten właściwy czas nadejdzie ❤ Wysyłam Wam ogrom pozytywnej energii 🥰 Udanej środy!

Nic nie jest stracone kochana ❤️

No i ja się zgłaszam.
U góry z wczoraj, na dole z dzisiaj. Nie wyszło. Chociaż chwilkę miałam nadzieję. Tylko nie rozumiem czemu okres mi się spóźnia... macie jakieś sposoby na "przywołanie" ? Bo cały marzec nie miałam. Tracę tylko czas. :(

Zrob bete :) ale czuły test jakis :) te nie sa 25?

Ej ej! Ja tutaj widze bez podjasniania! Czekam na kolejne testowanie! Pokaz jak wyglada owulacyjny :)
Teraz jak wysechl to jak nic widac 😂 na poziomie high mi pokazalo na aplikacji 😅 aha ten na samym dole z dzis

Załączniki

• 20200401_084624.jpg
    20200401_084624.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 93
Ciemnieją! Wstrzymuje sie z gratulacjami aleeee liczę ze bedziemy rozmawiac na grudniowych mamach ❤️
Mam nadzieje 🤩 gratulowac nie ma co bo ostatnio tyle osob mi pogratulowalo bo moj sie chwalil od razu no i klops....teraz jesli sie potwierdzi wstrzymamy sie kilka tygodni napewno. Ja wiem ze glupio ale od razu sprawdzam na kiedy by mi termin wypadal i wypada rowno w moje urodziny wiec...musi sie udac 🤣

Mam nadzieje 🤩 gratulowac nie ma co bo ostatnio tyle osob mi pogratulowalo bo moj sie chwalil od razu no i klops....teraz jesli sie potwierdzi wstrzymamy sie kilka tygodni napewno. Ja wiem ze glupio ale od razu sprawdzam na kiedy by mi termin wypadal i wypada rowno w moje urodziny wiec...musi sie udac 🤣

Którego? :)

Hmm my dzisiaj jak sie potwierdzi u lekarza to powiemy rodzicom. Ale to dlatego, ze dla nich to pierwsze bedzie w ogóle i temu ze mamy bardzo dobry kontakt i mieszkamy w jednym domu ale w dwoch mieszkaniach :)

reklama
Do góry