reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny, niestety, miałam jakieś złe przeczucia i się potwierdziły - zrobiłam test (a nawet 2, czułość 10) i bezlitosna biel aż pali po oczach 😭😭😭
Nie wiem, czy to rzeczywiście biochemiczna, czy ten poniedziałkowy test (strumieniowy Facelle z Rossmanna) był jakiś pechowy i wprowadził mnie w błąd. Fajnie było przez te 2 dni myśleć, że po 9 miesiącach starań się udało - fantastyczne uczucie 😉 no ale cóż, widocznie tak miało być.

Kochane Staraczki, wiem, jak to jest czekać, jak to jest się rozczarować i życzę Wam, żebyście jak najszybciej mogły te uczucia zamienić na radość z bycia mamą. Trzymam kciuki za testujące dzisiaj, ale też za Was wszystkie tutaj, które próbują - wierzę, że dla każdej z nas ten właściwy czas nadejdzie ❤ Wysyłam Wam ogrom pozytywnej energii 🥰 Udanej środy!

Nic nie jest stracone kochana ❤️

No i ja się zgłaszam.
U góry z wczoraj, na dole z dzisiaj. Nie wyszło. Chociaż chwilkę miałam nadzieję. Tylko nie rozumiem czemu okres mi się spóźnia... macie jakieś sposoby na "przywołanie" ? Bo cały marzec nie miałam. Tracę tylko czas. :(

Zrob bete :) ale czuły test jakis :) te nie sa 25?

Ej ej! Ja tutaj widze bez podjasniania! Czekam na kolejne testowanie! Pokaz jak wyglada owulacyjny :)
Teraz jak wysechl to jak nic widac 😂 na poziomie high mi pokazalo na aplikacji 😅 aha ten na samym dole z dzis

Załączniki

• 20200401_084624.jpg
    20200401_084624.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 89
Ciemnieją! Wstrzymuje sie z gratulacjami aleeee liczę ze bedziemy rozmawiac na grudniowych mamach ❤️
Mam nadzieje 🤩 gratulowac nie ma co bo ostatnio tyle osob mi pogratulowalo bo moj sie chwalil od razu no i klops....teraz jesli sie potwierdzi wstrzymamy sie kilka tygodni napewno. Ja wiem ze glupio ale od razu sprawdzam na kiedy by mi termin wypadal i wypada rowno w moje urodziny wiec...musi sie udac 🤣

Mam nadzieje 🤩 gratulowac nie ma co bo ostatnio tyle osob mi pogratulowalo bo moj sie chwalil od razu no i klops....teraz jesli sie potwierdzi wstrzymamy sie kilka tygodni napewno. Ja wiem ze glupio ale od razu sprawdzam na kiedy by mi termin wypadal i wypada rowno w moje urodziny wiec...musi sie udac 🤣

Którego? :)

Hmm my dzisiaj jak sie potwierdzi u lekarza to powiemy rodzicom. Ale to dlatego, ze dla nich to pierwsze bedzie w ogóle i temu ze mamy bardzo dobry kontakt i mieszkamy w jednym domu ale w dwoch mieszkaniach :)

reklama
Do góry