martini87
Fanka BB :)
Jest już wątek grudniowych mam założony?Ciemnieją! Wstrzymuje sie z gratulacjami aleeee liczę ze bedziemy rozmawiac na grudniowych mamach ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest już wątek grudniowych mam założony?Ciemnieją! Wstrzymuje sie z gratulacjami aleeee liczę ze bedziemy rozmawiac na grudniowych mamach ❤
Jest. Wyskoczyl mi przedwczoraj nawet w nowosciach.Jest już wątek grudniowych mam założony?
Jest już wątek grudniowych mam założony?
A mi sie ostatnio pokazala grudniowa grupa na nowych wpisach jak przeglądałam. Potem patrzylam ale zniknela i pokazuje sie juz tylko jak sie w lupke wpisze. Dziwne bo poprzednie miesiące normalnie sąTak tak jesteśmy już tam tylko musisz trochę w dół zjechać bo nie ma nas na głównej
Kiedy miałaś pierwsze objawy ?Ja to w ogole obudzilam sie o 4 bo mi sie sikac chcialo ale dzielnie trzymalam do 6... i tak mnie wlasnie cycek bolal. Ogolnie od kilku dni sie tak niesamowicie poce ze nie nadążam ze zmianą ubran. A ja zawsze sie smialam do chlopa ze nie wiem co to pot...to tez mi dawalo do zrozumienia ze cos nie gra. Wiem ze kreska bardzo slaba no ale 9 dni po owu czego sie mozna spodziewac mam tylko nadzieje ze to nie biochem znowu bo sie zalamie. Ale wtedy nic mi sie nie dzialo tylko 1 bol przed krwawieniem i tyle . A teraz juz 4 dzien jak mam rozne dolegliwosci. A do @ jeszcze kilka dni. Trzymajcie prosze kciuki zeby to nie byl sen. Aha i nwm czy to tez moze na to wskazywac ale cale "tam na dole" mam takie mega wrazliwe. Nigdy tego nie mialam nie wiem jak to opisac
Znalazłam dołączyłamTak tak jesteśmy już tam tylko musisz trochę w dół zjechać bo nie ma nas na głównej
Robiła któraś z was test z apteki dr max? Zobacz załącznik 1099724 ja generalnie jestem uprzedzona do wszystkich witamin, tabletek, leków z dr maxa, nie wiem czemu ale mój mi taki dziś kupił...
Dziewczyny trzymajcie kciuki! Za godzine mam wizyte u lekarza [emoji87][emoji87][emoji3590]
I ja widze! Cicho gratulujeMyslalam ze bedzie negatyw na poczatku. 9 dni po owulacji moze byc za wczesnie. Troche mnie to uspokoilo i na spokojnie poczekam kilka dni jeszcze [emoji28][emoji28][emoji28] aczkolwiek zaczela mnie dosc bolec prawa piers w gornej czesci co sie nigdy u mnie nie zdarza wiec mam nadzieje ze jednak cos tam w srodku we mnie siedzi [emoji23][emoji23][emoji23]
EDIT patrze teraz na test po 3 minutach jakos i wydaje mi sie ze cien cienia bardzo bardzo delikatny jest. Nie bede sie wkrecac bo trzrba sie naprawde przyjzec ale powtorze za pare dni jest bardziej widoczna gdy wysycha ale nie chce mi na zdjeciu uchwycic przez tą osłonke na tym tescie co clear blue maja. Ale mysle ze sie udalo [emoji2956] zrobilam tez owulacyjny i jest jeszcze mocniejszy niz ostatnio. Probowalam zrobic zdjecie ale nie za bardzo widac tak jak na zywo. Trzrba sie wpatrzec bardzo. Pionowa taka delikatna kreska. Moze dojrzycie na zdjeciu. Niestety wyrazniej mi nie chwyci. Ekran prosze na fulla podjasnic i ubrac okulary [emoji1787][emoji23][emoji28]
Witamy rozgosc sie byleby nie na dlugoDołączam do was dziewczyny u mnie testy negatywne i czekam na @ ...
Ty sie tak nie zapedzaj z tym okresem bo mi obiecalas ze oddasz [emoji23][emoji23]Jutro powinnam dostać. Objawy wszytskie jak na okres tylko cycki mocniej bolą
Dziewczyny trzymajcie kciuki! Za godzine mam wizyte u lekarza [emoji87][emoji87][emoji3590]