reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No i ja się zgłaszam.
U góry z wczoraj, na dole z dzisiaj. Nie wyszło. Chociaż chwilkę miałam nadzieję. Tylko nie rozumiem czemu okres mi się spóźnia... macie jakieś sposoby na "przywołanie" ? Bo cały marzec nie miałam. Tracę tylko czas. :(
Ej ale na ostatnim tescie mowilas ze cos widzisz na tescie. Wczoraj chyba bylo. Powiem ci na tej grupie ciaza po poronieniu jest dziewczyna co miala delikatna kreske potem wcale a okresu nie bylo. Poszla do ginekologa a tam ciaza. Puki okresu nie ma nadzieja zawsze jest. Moze na bete bys poszla jesli ci sie jeszcze spozni?

reklama
Ej ale na ostatnim tescie mowilas ze cos widzisz na tescie. Wczoraj chyba bylo. Powiem ci na tej grupie ciaza po poronieniu jest dziewczyna co miala delikatna kreske potem wcale a okresu nie bylo. Poszla do ginekologa a tam ciaza. Puki okresu nie ma nadzieja zawsze jest. Moze na bete bys poszla jesli ci sie jeszcze spozni?
U góry jest test z wczoraj na którym delikatnie kreska przebija, ale ja już zaczynam też w to wątpić.. może to ta kreska fabryczna. :/ poszłabym na betę, ale nie sądzę by mnie wpuścili do przychodni u nas. Jeszcze poczekam. Testów już chyba nie ruszam :)

Ja to w ogole obudzilam sie o 4 bo mi sie sikac chcialo ale dzielnie trzymalam do 6...[emoji28] i tak mnie wlasnie cycek bolal. Ogolnie od kilku dni sie tak niesamowicie poce ze nie nadążam ze zmianą ubran. A ja zawsze sie smialam do chlopa ze nie wiem co to pot...to tez mi dawalo do zrozumienia ze cos nie gra. Wiem ze kreska bardzo slaba no ale 9 dni po owu czego sie mozna spodziewac [emoji1787] mam tylko nadzieje ze to nie biochem znowu bo sie zalamie. Ale wtedy nic mi sie nie dzialo tylko 1 bol przed krwawieniem i tyle . A teraz juz 4 dzien jak mam rozne dolegliwosci. A do @ jeszcze kilka dni. Trzymajcie prosze kciuki zeby to nie byl sen. Aha i nwm czy to tez moze na to wskazywac ale cale "tam na dole" mam takie mega wrazliwe. Nigdy tego nie mialam nie wiem jak to opisac
Ja się od kilku dni w nocy pocę [emoji2356]
A na teście widać cieniutka kreseczkę [emoji16]

U góry jest test z wczoraj na którym delikatnie kreska przebija, ale ja już zaczynam też w to wątpić.. może to ta kreska fabryczna. :/ poszłabym na betę, ale nie sądzę by mnie wpuścili do przychodni u nas. Jeszcze poczekam. Testów już chyba nie ruszam :)
Jesli 2 testy sa takie same i na jednym widzisz cien na drugim nie to raczej nie bedzie fabryczna ;) ile ci sie juz spoznia?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wlasnie od 3 dni jakos a od wczoraj to juz zdecydowanie nadprogramowo. Mam ochote nie wychodzic z pod prysznica. Mozliwe ze hormony by tak dzialaly? Ja sie nigdy nie pocilam nawet cwiczac [emoji23]
Kobietom w ciąży zmienia się zapach przez wahania hormonów. Ja też duzo się pociłam w ciąży a na codzień nie mam z tym żadnego problemu [emoji6]

Myslalam ze bedzie negatyw na poczatku. 9 dni po owulacji moze byc za wczesnie. Troche mnie to uspokoilo i na spokojnie poczekam kilka dni jeszcze 😅😅😅 aczkolwiek zaczela mnie dosc bolec prawa piers w gornej czesci co sie nigdy u mnie nie zdarza wiec mam nadzieje ze jednak cos tam w srodku we mnie siedzi 😂😂😂
EDIT patrze teraz na test po 3 minutach jakos i wydaje mi sie ze cien cienia bardzo bardzo delikatny jest. Nie bede sie wkrecac bo trzrba sie naprawde przyjzec ale powtorze za pare dni :) jest bardziej widoczna gdy wysycha ale nie chce mi na zdjeciu uchwycic przez tą osłonke na tym tescie co clear blue maja. Ale mysle ze sie udalo 🤩 zrobilam tez owulacyjny i jest jeszcze mocniejszy niz ostatnio. Probowalam zrobic zdjecie ale nie za bardzo widac tak jak na zywo. Trzrba sie wpatrzec bardzo. Pionowa taka delikatna kreska. Moze dojrzycie na zdjeciu. Niestety wyrazniej mi nie chwyci. Ekran prosze na fulla podjasnic i ubrac okulary 🤣😂😅
Widać!!!!

reklama
Myslalam ze bedzie negatyw na poczatku. 9 dni po owulacji moze byc za wczesnie. Troche mnie to uspokoilo i na spokojnie poczekam kilka dni jeszcze 😅😅😅 aczkolwiek zaczela mnie dosc bolec prawa piers w gornej czesci co sie nigdy u mnie nie zdarza wiec mam nadzieje ze jednak cos tam w srodku we mnie siedzi 😂😂😂
EDIT patrze teraz na test po 3 minutach jakos i wydaje mi sie ze cien cienia bardzo bardzo delikatny jest. Nie bede sie wkrecac bo trzrba sie naprawde przyjzec ale powtorze za pare dni :) jest bardziej widoczna gdy wysycha ale nie chce mi na zdjeciu uchwycic przez tą osłonke na tym tescie co clear blue maja. Ale mysle ze sie udalo 🤩 zrobilam tez owulacyjny i jest jeszcze mocniejszy niz ostatnio. Probowalam zrobic zdjecie ale nie za bardzo widac tak jak na zywo. Trzrba sie wpatrzec bardzo. Pionowa taka delikatna kreska. Moze dojrzycie na zdjeciu. Niestety wyrazniej mi nie chwyci. Ekran prosze na fulla podjasnic i ubrac okulary 🤣😂😅

Ej ej! Ja tutaj widze bez podjasniania! Czekam na kolejne testowanie! Pokaz jak wyglada owulacyjny :)

Do góry