Ja jeszcze po staremu czyli staram sięCzy ktoś tutaj się jeszcze stara? Czy wszytskie już się wystaraly hahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze po staremu czyli staram sięCzy ktoś tutaj się jeszcze stara? Czy wszytskie już się wystaraly hahah
Ja się ciągle staram chociaż teraz to już czek na okresCzy ktoś tutaj się jeszcze stara? Czy wszytskie już się wystaraly hahah
Ja tez sie melduje jako starajaca. Dzisiaj pozytywny test owulacyjny wiec dzialamyCzy ktoś tutaj się jeszcze stara? Czy wszytskie już się wystaraly hahah
U mnie to samo dodatkowo jestesmy w srodku przeprowadzki, jeszcze dwa tygodnie, ale moze dzieki temu nie bede tak intensywnie myśleć. 3mam kciuki za nas wszystkie w tym miesiacu.Staram się I ja! Dziś 9 dc więc owu niedługo. Ale motywacja mniej niż zerooooo [emoji23][emoji2356]
Czy ktoś tutaj się jeszcze stara? Czy wszytskie już się wystaraly hahah
Jestem i ja 32 dc i czekam na @, owu w tym cyklu raczej nie było, ale walczę dalejCzy ktoś tutaj się jeszcze stara? Czy wszytskie już się wystaraly hahah