reklama
Możesz wziąć ApapDziś powinnam mieć @ zrobilam test przed chwilą i biel vizyra . Jestem przeziębiona i nie wiem czy brać leki czy nie. W ciąży można brać paracetamol?
margaretka89
Fanka BB :)
Dawaj znaćTak, przedszkole prywatne, ale dziewczyny chcą to jeszcze skonsultować z PIP, czy miała prawo obniżyć nam pensje, w dodatku za pracę zdalną, dla mnie to absurd. Mam nadzieję że wizyta się odbędzie
Dzięki za odpowiedź, tez tak myślę a jak bierzesz duphaston też 16-25dc?Prawdopodobnie to przez niski progesteron, też tak miałam gdy nie brałam duphastonu
Wesoła_Aga
Dziś powinnam mieć @ zrobilam test przed chwilą i biel vizyra . Jestem przeziębiona i nie wiem czy brać leki czy nie. W ciąży można brać paracetamol?
Można
agabaj92
Ja miałam podobnie z tabletkami na ból pleców od rodzinnego, zrobiłam test i nic a po tygodniu okres sie spóźniał, ponownie zrobiłam test i okazało sie że blada kreseczka sie pojawiła. Więc mam nadzieje że u mnie z maleństwem wszystko w porządku będzie.Dziś powinnam mieć @ zrobilam test przed chwilą i biel vizyra . Jestem przeziębiona i nie wiem czy brać leki czy nie. W ciąży można brać paracetamol?
HappyBabyMama
Czy ktoś tutaj się jeszcze stara? Czy wszytskie już się wystaraly hahah
Mikstura
Jestem ja, ciągle na posterunku [emoji23]
Czy ktoś tutaj się jeszcze stara? Czy wszytskie już się wystaraly hahah
Wesoła_Aga
Ja obowiązkowo, stary muszkieter.
reklama
I ja!