reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny zrobiłam drugi test nie wytrzymałam znowu druga blada kreska lepiej widoczna

Załączniki

• IMG_20200311_122326.jpg
    IMG_20200311_122326.jpg
    830 KB · Wyświetleń: 107
Dziewczyny, które biorą Euthyrox, mam do Was pytanie.
Biorę go codziennie od jakichś 3tygodni, bo wyszło że TSH za wysokie ☹ jutro ide do labo powtórzyć TSH, żeby zobaczyć czy tabletki działają, moje pytanie: czy przed pobraniem zazywacie go rano? Czy może to mieć wpływ na wynik?🤔
Mi moja endokrynolog powiedziala zeby w dzien badania TSH nie brac tabletki. Po prostu jeden dzien opuscic i zaczac w kolejnym dniu

Mi moja endokrynolog powiedziala zeby w dzien badania TSH nie brac tabletki. Po prostu jeden dzien opuscic i zaczac w kolejnym dniu
A znowu mi endokrynolog mówiła, że mam wziąć normalnie tabl. Eutyroxu, jeśli między tabletka a pobraniem krwi minie conajmniej 3 godziny. W dzień badania wzięłam tabl o 3 rano a badanie było koło 7

Dziewczyny, uwierzyć nie mogę ale są 2 kreski!!!!!
Super! 😍
Czy któraś z was miała brązowe plamienia przed okresem? U mnie od jakiegoś czasu okres zaczyna się 3-4 dni wcześniej brązowymi plamieniami i dopiero później normalnie się rozkręca.
U mnie to był standard 2 dni przed okresem brązowe plamienie i 2 dni po również brązowe. Od jakiegoś czasu tak nie mam.
No właśnie czytałam o tym. W drugiej fazie cyklu to mogę przed samą miesiączka? Jutro bym się wybrała i zrobiła kilka badań. Czy to za późno? Wy wiecie wszystko [emoji16] wizytę u gin mam 24 i poszłabym już z kompletem podstawowych badań.
Za późno. Badanie robi się 5-10 dni po owulacji.
Hej dziewczyny ja wlasnie wrocilam od gina i jestem załamana..mialam monitoring owulacji j oczywiście owulacji nie mam 😭😭😭
No nie wiem, bo mam pcos,niedoczynnosc tarczycy, cukrzyce i otyłość. W świetle tego zajscie w ciaze pewnie graniczy z cudem.Zrobilam monitoring żeby przestać co miesiąc się łudzić.A lekarze jak mnie widza to stwierdzaja "prosze schudnąć i wrócić "...
Wiesz co powiem Ci tyle to są chamy, a nie lekarze. Nie daj się tak traktować. Co to w ogóle ma być?!? A może Ty nie możesz schudnąć przez hormony i robi się błędne koło. Wysyłają Cie szukać wiatru w polu. Zmień takiego konowała. Ech aż się wkurzyłam! Miałaś badane tsh?
A mierzycie i wierzycie w te temperatury ? [emoji848]
Mierze i wierzę.
No niby tak, ale zawsze po owulce ta temperatura jest wyższa A w dniu @ spada w sumie...
Ale dzień przed okresem spada i to oznacza nadchodząca miesiączkę. Jeśli temperatura po skoku utrzymuje się 17 dni to jest to ciąża.

Zrobiłam test bo już 4 dni się spóźnia okres. Oczywiście biel. Jak to mój mąż skomentował - ani dziecka, ani okresu tylko koronawirus i zombie apokalipsa [emoji1745][emoji1787]

Ja to mam szczęście [emoji6]
Poczekaj jeszcze troche i zrób jeszcze raz i jak do tygodnia sie okres nie pojawi zapisz sie do lekarza

reklama
Do góry