reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Według apki mam 5tc+ 2dc, a według kalendarza ciąży w necie 6 tydzień ale początek, a z drugiej strony za szybko nie chce iść. Chociaż zastanawiam sie czy nie przełożyć na za tydzień przez tego koronwirusa
Ja bym przełożyła. Większa szansa, żę coś bedzie widać a takto będziesz czekała do następnej wizyty na serduszko i się stresowała a po co? Pomyśl
Ame90
Zaciekawiona BB
Jutro idę na betę nie potrafię w to uwierzyć i się cieszyćCiąża jak nic!!! Gratulacje! [emoji173][emoji173][emoji173]
Ame90
Zaciekawiona BB
Dziś 12 dni po owulacji pierwszy test robiłam dwa dni temu i nic nie wyszłoI
Ile masz dni po owu ? I który dzień cyklu ? Super że się udało.
eMeczk@
Dokładnie, zastanów się czy nie umówić się szybciej, u mnie w 5+5 na USG było widac zarodek i bijąceWedług apki mam 5tc+ 2dc, a według kalendarza ciąży w necie 6 tydzień ale początek, a z drugiej strony za szybko nie chce iść. Chociaż zastanawiam sie czy nie przełożyć na za tydzień przez tego koronwirusa
U
użytkownik-a
Gość
A czyli tak jak ja . Masz jakieś objawy?Dziś 12 dni po owulacji pierwszy test robiłam dwa dni temu i nic nie wyszło
Anna 1988
A mi powiedziała żeby przed pobraniem nie brać. Po pobraniu sobie zjeść a po pół godzinie od zjedzenia tabletka.A znowu mi endokrynolog mówiła, że mam wziąć normalnie tabl. Eutyroxu, jeśli między tabletka a pobraniem krwi minie conajmniej 3 godziny. W dzień badania wzięłam tabl o 3 rano a badanie było koło 7
U
użytkownik-a
Gość
Ja też robiłam 2 dni temu nic nie wyszło Ale ja chyba nie powtarzam bo czuje już takie bóle co jakiś czas jak na miesiączke.Dziś 12 dni po owulacji pierwszy test robiłam dwa dni temu i nic nie wyszło
Ame90
Zaciekawiona BB
Piersi mnie tylko bolą, ale to zawsze na okres... Mialam takie uczucie w brzuchu jak na okres, ale żeby jakieś specjalne objawy to nieA czyli tak jak ja . Masz jakieś objawy?
reklama
Ame90
Zaciekawiona BB
Też czuję takie bóle i też się nie spodziewałam, że wyjdą 2 kreski i dopóki nie dostanę wyników z bety to nie uwierzeJa też robiłam 2 dni temu nic nie wyszło Ale ja chyba nie powtarzam bo czuje już takie bóle co jakiś czas jak na miesiączke.