reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja robiłam w piątek test ale z innej firmy i też wyszła blada kreska widoczna okiem. We wtorek powtórzyłam test na jednym tym samym co w piątek i drugi z innej firmy i na obu sie pojawiły ciemniejsze kreski. zAle do gin ide dopiero za 2 tyg. Spróbuj za kilka dni ponownie test zrobić.
Odrazu Ci wyszła ta druga kreska mi po około 5min więc teoretycznie test nieważny

reklama
Dziewczyny, które biorą Euthyrox, mam do Was pytanie.
Biorę go codziennie od jakichś 3tygodni, bo wyszło że TSH za wysokie ☹ jutro ide do labo powtórzyć TSH, żeby zobaczyć czy tabletki działają, moje pytanie: czy przed pobraniem zazywacie go rano? Czy może to mieć wpływ na wynik?🤔
Przed pobraniem nie bierzesz tabletki, dopiero po.

Hej Dziewczyny zrobiłam dziś Pinktest i wyszła druga mega blada kreska po około 5 min , ale jest widoczna gołym okiem... Czy któraś tak miała i okazało się to ciąża?
Trudno teraz powiedzieć... u niektórych dziewczyn blade kreski po czasie oznaczały ciążę, a u innych reakcję chemiczną. Pinki lubią oszukiwać niestety, nie pozostaje Ci nic innego jak powtórzyć test za kilka dni, trzymam kciuki 😊

Hej dziewczyny ja wlasnie wrocilam od gina i jestem załamana..mialam monitoring owulacji j oczywiście owulacji nie mam 😭😭😭

a który to dzień cyklu? ja byłam na monitoringu w 10 i lekarz powiedział też że owulacji nie będzie...a była w 20 dniu cyklu i teraz jestem w poczatkowej ciązy..
12 dzień cyklu, piękny sluz płodny ale jajeczek brak,w 21dc mam przyjsc na pobranie krwi i będziemy robić badania.Szkoda tylko ze od prawie 4 lat chodzę po lekarzach i musialam wymusić monitoring żeby udowodnić że nie mam owulacji.Ciagle tylko słyszałam "teoretycznie powinna Pani mieć owulacje"

Ja mam do Was dziewczyny głupie pytanie. Kupiłam testy owulacyjne na allegro 50 szt za niecałe 20 zł.
Kiedy kupiłam paczkę testów owulacyjnych w aptece to każdego testu był dołączony pojemnik na mocz. Tutaj ich nie ma.
Widzę, że dużo z Was korzysta z tych tanich testów. Chciałam zapytać jak z nich korzystacie? Dokupujecie pojemniki na mocz, dostałyście w zestawie czy używacie strumieniowo?
Drugie pytanie gratis było 5 testów ciążowych. Na opakowaniu jest napisane "wystarczy zanurzyć pasek. Wynik pojawi się w ciągu 5 minut". Zanurzyć w czym? W strumieniu czy dokupić pojemnik?
Instrukcji nie ma, miała przyjść na maila, ale nie przyszła.
Nie ogarniam tych chińczyków :confused::-DZobacz załącznik 1090054Zobacz załącznik 1090055Zobacz załącznik 1090056

Ooo, a myślałam, że te pojemniki na mocz nie nadają się do ponownego użycia nigdy czyli, że będę musiała kupić 55 sztuk 🤷😆
Dzięki dziewczyny, myślałam, że mi zapomnieli czegoś do paczki dołożyć 😉

Ja odkażam pojemniczek na mocz w zmywarce - mam taki program do odkażania :)

Hej dziewczyny ja wlasnie wrocilam od gina i jestem załamana..mialam monitoring owulacji j oczywiście owulacji nie mam 😭😭😭

Może przyjdzie póżniej? A jak długie masz cykle?

reklama
Nie masz się czym przejmować dostaniesz leki i owulacje będziesz miała 😊
No nie wiem, bo mam pcos,niedoczynnosc tarczycy, cukrzyce i otyłość. W świetle tego zajscie w ciaze pewnie graniczy z cudem.Zrobilam monitoring żeby przestać co miesiąc się łudzić.A lekarze jak mnie widza to stwierdzaja "prosze schudnąć i wrócić "...

Do góry