reklama
28-29 dni, w 21 dc mam przyjść na pobranie krwi,będą robić badania.Moze w końcu do czegoś dojdą..Ja odkażam pojemniczek na mocz w zmywarce - mam taki program do odkażania
Może przyjdzie póżniej? A jak długie masz cykle?
Maxi89
Fanka BB :)
Wiem, że zdania są podzielone, ale mi każdy lekarz mówił, że mam nie brać rano leków i być całkowicie na czysto: bez jedzenia, bez picia. Leczę się kilkanaście lat i zawsze tak robiłam.Dziewczyny, które biorą Euthyrox, mam do Was pytanie.
Biorę go codziennie od jakichś 3tygodni, bo wyszło że TSH za wysokie jutro ide do labo powtórzyć TSH, żeby zobaczyć czy tabletki działają, moje pytanie: czy przed pobraniem zazywacie go rano? Czy może to mieć wpływ na wynik?
Ja za każdym razem muszę byc na czczo i nie brać tabletkiDziewczyny, które biorą Euthyrox, mam do Was pytanie.
Biorę go codziennie od jakichś 3tygodni, bo wyszło że TSH za wysokie jutro ide do labo powtórzyć TSH, żeby zobaczyć czy tabletki działają, moje pytanie: czy przed pobraniem zazywacie go rano? Czy może to mieć wpływ na wynik?
Magdusia88
Ja nie mierze, ale wierzę [emoji4]A mierzycie i wierzycie w te temperatury ? [emoji848]
Czytałam książkę Michaliny Wisłockiej "Sztuka kochania" i ona tam już o tej temp. pisała, stwierdziła że utrzymująca się wyższa temp po okresie jest 100% potwierdzeniem ciąży.
Blaankaa
No niby tak, ale zawsze po owulce ta temperatura jest wyższa A w dniu @ spada w sumie...
Ja nie mierze, ale wierzę [emoji4]
Czytałam książkę Michaliny Wisłockiej "Sztuka kochania" i ona tam już o tej temp. pisała, stwierdziła że utrzymująca się wyższa temp po okresie jest 100% potwierdzeniem ciąży.
Verona26
Ja miałam po prostu swój kieliszek do którego siusialam [emoji23][emoji23]
Ja mam do Was dziewczyny głupie pytanie. Kupiłam testy owulacyjne na allegro 50 szt za niecałe 20 zł.
Kiedy kupiłam paczkę testów owulacyjnych w aptece to każdego testu był dołączony pojemnik na mocz. Tutaj ich nie ma.
Widzę, że dużo z Was korzysta z tych tanich testów. Chciałam zapytać jak z nich korzystacie? Dokupujecie pojemniki na mocz, dostałyście w zestawie czy używacie strumieniowo?
Drugie pytanie gratis było 5 testów ciążowych. Na opakowaniu jest napisane "wystarczy zanurzyć pasek. Wynik pojawi się w ciągu 5 minut". Zanurzyć w czym? W strumieniu czy dokupić pojemnik?
Instrukcji nie ma, miała przyjść na maila, ale nie przyszła.
Nie ogarniam tych chińczyków Zobacz załącznik 1090054Zobacz załącznik 1090055Zobacz załącznik 1090056
Verona26
Super gratulacje! [emoji173]
Dziewczyny, uwierzyć nie mogę ale są 2 kreski!!!!!
reklama
Verona26
Dawaj foto!!![emoji173][emoji173]
U mnie z wczorajszego niewidocznego bladziocha , dzisiaj zrobil sie bladzioch widoczny...
Ehh..co to bedzie...