reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, które biorą Euthyrox, mam do Was pytanie.
Biorę go codziennie od jakichś 3tygodni, bo wyszło że TSH za wysokie ☹️ jutro ide do labo powtórzyć TSH, żeby zobaczyć czy tabletki działają, moje pytanie: czy przed pobraniem zazywacie go rano? Czy może to mieć wpływ na wynik?🤔
Wiem, że zdania są podzielone, ale mi każdy lekarz mówił, że mam nie brać rano leków i być całkowicie na czysto: bez jedzenia, bez picia. Leczę się kilkanaście lat i zawsze tak robiłam.

Dziewczyny, które biorą Euthyrox, mam do Was pytanie.
Biorę go codziennie od jakichś 3tygodni, bo wyszło że TSH za wysokie ☹️ jutro ide do labo powtórzyć TSH, żeby zobaczyć czy tabletki działają, moje pytanie: czy przed pobraniem zazywacie go rano? Czy może to mieć wpływ na wynik?🤔
Ja za każdym razem muszę byc na czczo i nie brać tabletki

No niby tak, ale zawsze po owulce ta temperatura jest wyższa A w dniu @ spada w sumie...
Ja nie mierze, ale wierzę [emoji4]

Czytałam książkę Michaliny Wisłockiej "Sztuka kochania" i ona tam już o tej temp. pisała, stwierdziła że utrzymująca się wyższa temp po okresie jest 100% potwierdzeniem ciąży.

Ja miałam po prostu swój kieliszek do którego siusialam [emoji23][emoji23]
Ja mam do Was dziewczyny głupie pytanie. Kupiłam testy owulacyjne na allegro 50 szt za niecałe 20 zł.
Kiedy kupiłam paczkę testów owulacyjnych w aptece to każdego testu był dołączony pojemnik na mocz. Tutaj ich nie ma.
Widzę, że dużo z Was korzysta z tych tanich testów. Chciałam zapytać jak z nich korzystacie? Dokupujecie pojemniki na mocz, dostałyście w zestawie czy używacie strumieniowo?
Drugie pytanie gratis było 5 testów ciążowych. Na opakowaniu jest napisane "wystarczy zanurzyć pasek. Wynik pojawi się w ciągu 5 minut". Zanurzyć w czym? W strumieniu czy dokupić pojemnik?
Instrukcji nie ma, miała przyjść na maila, ale nie przyszła.
Nie ogarniam tych chińczyków :confused::-DZobacz załącznik 1090054Zobacz załącznik 1090055Zobacz załącznik 1090056

reklama
Do góry