Następny dopiero w niedzielę ale od kilku miesięcy jak robię w dniu @ to ledwo silne i @ ;(Może za wcześnie jeszcze?
reklama
eMeczk@
Fanka BB :)
Dziewczyny, które biorą Euthyrox, mam do Was pytanie.
Biorę go codziennie od jakichś 3tygodni, bo wyszło że TSH za wysokie jutro ide do labo powtórzyć TSH, żeby zobaczyć czy tabletki działają, moje pytanie: czy przed pobraniem zazywacie go rano? Czy może to mieć wpływ na wynik?
Biorę go codziennie od jakichś 3tygodni, bo wyszło że TSH za wysokie jutro ide do labo powtórzyć TSH, żeby zobaczyć czy tabletki działają, moje pytanie: czy przed pobraniem zazywacie go rano? Czy może to mieć wpływ na wynik?
Mokosza
Dobre pytanie. Ja zażywałam w poprzedniej ciąży. O ile pamiętam przed badaniem nie brałam, dopiero po pobraniu.Dziewczyny, które biorą Euthyrox, mam do Was pytanie.
Biorę go codziennie od jakichś 3tygodni, bo wyszło że TSH za wysokie ☹ jutro ide do labo powtórzyć TSH, żeby zobaczyć czy tabletki działają, moje pytanie: czy przed pobraniem zazywacie go rano? Czy może to mieć wpływ na wynik?
agabaj92
Tak w zeszły piątek blada druga była krecha a wczoraj na dwóch różnych testach mocniejsze drugie kreskiSpóźnia się to może jest coś na rzeczy? Testowałas?
eMeczk@
Chyba właśnie też tak zrobięDobre pytanie. Ja zażywałam w poprzedniej ciąży. O ile pamiętam przed badaniem nie brałam, dopiero po pobraniu.
agabaj92
Ja robiłam w piątek test ale z innej firmy i też wyszła blada kreska widoczna okiem. We wtorek powtórzyłam test na jednym tym samym co w piątek i drugi z innej firmy i na obu sie pojawiły ciemniejsze kreski. zAle do gin ide dopiero za 2 tyg. Spróbuj za kilka dni ponownie test zrobić.Hej Dziewczyny zrobiłam dziś Pinktest i wyszła druga mega blada kreska po około 5 min , ale jest widoczna gołym okiem... Czy któraś tak miała i okazało się to ciąża?
Jak pytałam swojego endo, to zalecał aby na badanie iść przed wzięciem tabletkiChyba właśnie też tak zrobię
Ame90
Zaciekawiona BB
Boję się, że to może jakaś reakcja zaszła, a ja sobie narobię nadziejiHej Dziewczyny zrobiłam dziś Pinktest i wyszła druga mega blada kreska po około 5 min , ale jest widoczna gołym okiem... Czy któraś tak miała i okazało się to ciąża?
reklama
eMeczk@
Dzięki za informacjeJak pytałam swojego endo, to zalecał aby na badanie iść przed wzięciem tabletki