katherinnn
Fanka BB :)
Też wierzę, że się w końcu udaAkurat niski progesteron to nie jest duży problem także głowa do góry, uda się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też wierzę, że się w końcu udaAkurat niski progesteron to nie jest duży problem także głowa do góry, uda się
Byłoby super ! Trzymam kciuki żeby coś było na rzeczy!Hahahaha no właśnie nie wiem..
Niedawno przestalam krwawic. Odpuscilam calkowicie temat ciąży, dzieci, owulacji itp...
Nawet seksow nie bylo prawie wogole i, wiecie co..
Dzisiaj cos mnie tknelo zrobic test. Mam 21dc, test zrobiony po poludniu. Widac baardzo blada kreske.
Uwazalismy, kurde ile tego bylo 2 razy i to jeszcze zaraz po krwawieniu...
Ja pikole....
Jakie dobre wieści kolejne!!! Gratulacje kochana !!! [emoji7][emoji7][emoji173][emoji182]Właśnie testy zrobiłam, są mocniejsze kreski na obu. Wrzucam zdjęcia pierwsze z piątku następne z dzisiaj.z dwóch testów. Kreski są mocniejsze niż ostatnio. Chyba sie udałoZobacz załącznik 1089654Zobacz załącznik 1089655
Gratulacje !!!!!![emoji182][emoji3059][emoji173][emoji7]Obudzilam sie rano, myślę sobie, znowu moja @ zaczyna swirowac i po 4 regularnych, ten cykl znowu wydluzony, bo @ spoznia sie 6 dni. Ale wstalam i mówię - sprawdzę, z ciekawości!!!
Ewidentnie ciemniejsze!!!
Dziewczyny, ja też nie wytrzymałam i testowałam. Dziś mój 28dc, jakieś 13 dpo, jestem 1-2 dni przed terminem @.
Byłam już w laboratorium i wybłagałam betę na cito, wynik ma być w ciągu godziny. Tak bardzo boję się cieszyć.
A my trzymamy za Ciebie [emoji16][emoji4][emoji3059]Doskonale Cię rozumiem, ja też zawsze mówiłam, że starania będą na luzie, a wychodziło gorzej z miesiąca na miesiąc [emoji849]
Supeeeer ! Bardzo dobre wiadomości!!! Gratulacje [emoji3059][emoji4]Witajcie. Śledzę wasze losy od jakiegoś czasu i trzymam mocno kciuki aby każda z nas zaszla w upragniona ciążę. My właśnie zaczynamy się starać. Mam 32 lata w tym roku i 6 letnia córkę. Odkładaliśmy decyzję o kolejnej ciąży z różnych powodów. Póki co jestesmy zdecydowani i mocno podjarani ta decyzja zupełnie jak za pierwszym razem [emoji4] mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona[emoji16]
[emoji2296][emoji2296][emoji2296][emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczyny, beta 190 :O. Jestem w szoku! I jakie szczęście . Kalkulator policzył:
Średni dwudniowy przyrost to 201 mlU/ml (272.2%).
Oczywiście że Cię pamiętam! :-) co u Ciebie ? Jak u Ciebie sprawy się obróciły?Zrobiłam betę - 242 [emoji33]
Hej laski....pamieta mnie ktoras?
O super! Gratulacje [emoji7]Obudzilam sie rano, myślę sobie, znowu moja @ zaczyna swirowac i po 4 regularnych, ten cykl znowu wydluzony, bo @ spoznia sie 6 dni. Ale wstalam i mówię - sprawdzę, z ciekawości!!!
No wlasnie nie wiem czy jest sie z czego cieszyc...Byłoby super ! Trzymam kciuki żeby coś było na rzeczy!
WowHahahaha no właśnie nie wiem..
Niedawno przestalam krwawic. Odpuscilam calkowicie temat ciąży, dzieci, owulacji itp...
Nawet seksow nie bylo prawie wogole i, wiecie co..
Dzisiaj cos mnie tknelo zrobic test. Mam 21dc, test zrobiony po poludniu. Widac baardzo blada kreske.
Uwazalismy, kurde ile tego bylo 2 razy i to jeszcze zaraz po krwawieniu...
Ja pikole....
Pokaż test!No wlasnie nie wiem czy jest sie z czego cieszyc...
Dopiero co poronilam...
Po trzech latach starań przerobiliśmy już z mężem chyba wszystko. W sensie seks codziennie, co dwa dni, przed owulacja itp. no i co? No i dupa! ( Sory za wyrażenie) więc kochajcie się kiedy macie ochotę!Hej Dziewczyny! Ja wam powiem, że chyba trochę zaczynam wariować. Cały czas się zastanawiam w jakie dni się przytulać jak już będę po okresie żeby idealnie trafić [emoji87] a do okresu jeszcze jakieś 9 dni jak dobrze pójdzie [emoji51]
Nie poznaję samej siebie. Myślałam, że na luzie będę się starać o dziecko, bez spiny, aż w końcu kiedyś zobaczę dwie kreski. Jak weszłam tu na forum to byłam zielona, nie wiedziałam co to jest dpo, dc itp.
Czarną magią było clo, dupek, meta etc., nawet nie wiedziałam, że testy owulacyjne są na rynku dostępne, a teraz? Minęło ledwo 3 miesiące a już wiem wszystko i sama muszę brać te leki, a zawsze myślałam, że mnie to nie będzie dotyczyć i rach ciach będę w ciąży, jak bardzo się pomyliłam, szok.
Witaj. Życzę ci żebyś za długo tu z nami nie siedziała, tylko że ta mogła przenieść się na inny, ciążowy wątek [emoji6]Witajcie. Śledzę wasze losy od jakiegoś czasu i trzymam mocno kciuki aby każda z nas zaszla w upragniona ciążę. My właśnie zaczynamy się starać. Mam 32 lata w tym roku i 6 letnia córkę. Odkładaliśmy decyzję o kolejnej ciąży z różnych powodów. Póki co jestesmy zdecydowani i mocno podjarani ta decyzja zupełnie jak za pierwszym razem [emoji4] mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona[emoji16]
A sprawdzałaś betę po poronieniu? Może nie spadła całkiem i stąd ta blada kreska? Nie znam się, ale z tego co wiem to dziewczyny dostają krwawienia przy różnych wartościach bety, która później spada przez jakiś czasNo wlasnie nie wiem czy jest sie z czego cieszyc...
Dopiero co poronilam...
U nas boboseksy były dzień przed pozytywnym testem owulacyjnymPo trzech latach starań przerobiliśmy już z mężem chyba wszystko. W sensie seks codziennie, co dwa dni, przed owulacja itp. no i co? No i dupa! ( Sory za wyrażenie) więc kochajcie się kiedy macie ochotę!