reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A sprawdzałaś betę po poronieniu? Może nie spadła całkiem i stąd ta blada kreska? Nie znam się, ale z tego co wiem to dziewczyny dostają krwawienia przy różnych wartościach bety, która później spada przez jakiś czas
Zawsze sprawdzam. Zreszta to byla mala wartosc..tylko 40 pare

reklama
Witam się w 1dc. Czuje się totalnie okresowo czyli h..owo. no cóż zamówiłam dziś inofem i będziemy działać. Jest prawie środek tygodnia a ja otworzyłam wino i zalewam smutki
emoji19.png

No to kicha.... walczymy, walczymy!

Dziewczyny czy któraś z Was też tak przeżywa kolejna porażkę ? Ja mam tak pierwszy raz odkad się nie udaje.... 12 cykl legł w gruzach i nie mogę się pozbierać od 3 dni :(

Tutaj nie ma osoby chyba bez porażki. Spadamy na dno, podnosimy się i znów potykamy... taki urok staraczek...

Mam nadzieje, że już lepiej u ciebie z humorkiem :)

reklama
Gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek! Cudownie, że Wam się udało! ❤️

Jak to jest z tą biochemiczna. Jedni mowia ze biochemiczna jest tylko wtedy gdy jest ciaza poroniona przed 6 tyg a inni ze dodatkowo nic nie widac na usg. I mam problem taki iz moja poroniona ciaze w 4tyg i 3 dni bylo widac na usg. Gdy bylam u lekarza z powodu krwawienia mowil ze moze byc nic nie widac poniewaz jest wczesnie ale byl juz pecherzyk. Ogolnie przeszlam grubego wirusa i dopiero teraz antybiotyki dają rade. Podobno to bylo powodem utraty. Ale..kreski ciazawe juz przed okresem byly mocne a w dniu gdy mial byc to juz w ogole mega pozytyw. 4 dni pozniej utrata. Bety nie sprawdzalam dopiero jak zaczelam plamic i byla niska bo 23 a z moczu juz nie wychodzila ciaza. I moje pytanie jest takie czy mogla to byc zdrowa ciaza jednak choroba wirusowa byla powodem utraty czy po prostu moglo byc cos z ta ciaza nie tak. Nie wiem za bardzo jak podejsc do kolejnej ciazy
Chyba i to i to. Czyli może być widać, a może i nie. Musi być potwierdzona np betą, lub widocznym pęcherzykiem przez usg, a nie duchem cienia.
Jesli to wina wirusa to teraz powinno być ok 😉
Starania same w sobie mają też swój powiedzmy urok o ile nie trwają zbyt długo. Czy każda z was robiła sobie wyniki przed staraniami?
Ja robiłam dużo badań : mocz, kał, morfologia, glukoza, tsh, usg brzucha, usg piersi, usg u ginekologa, cytologie, przeciwciała różyczka, hbs antygen, HCV, szczepienie wzw b, dentysta. No i najważniejsze suplementować kwas foliowy! 😉

Do góry