reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Prawda jest okrutna: to może być wszystko łącznie z ciążą i nic

Jasne, że przyjmiemy chociaż niechętnie - chyba wolałybyśmy aby nikt nie musiał się starać. Wolałybyśmy aby każdemu udawało się tak po prostu zajść w ciążę.
ZaprasZamy [emoji3]
Starania same w sobie mają też swój powiedzmy urok o ile nie trwają zbyt długo. Czy każda z was robiła sobie wyniki przed staraniami?

reklama
Czesc dziewczyny. Dolaczam sie do was [emoji3526], mam 35 lat i bylam majowka 2011, nasz syn ma teraz prawie 9 lat. Wczesniej nie chcialam drugiego dziecka Ale jakis czas temu zdecydowalismy ze postaramy sie o jeszcze jednego potomka. Staramy sie poki co bez cisnienia, Zobaczymy co nam los przyniesie [emoji12]. Wam zycze szybkich dwoch kreseczek [emoji1768]
My też odwlekalismy tą decyzję. Zaczęliście już się starać? U mnie zaczyna się właśnie okres i po miesiączce zaczniemy[emoji39] właściwie ta decyzja to też spontan. Z dnia na dzień stwierdziliśmy że ok spróbujemy.

Gratulacje mamuska![emoji173][emoji173][emoji173]
Ewidentnie ciemniejsze!!!

Dziewczyny, ja też nie wytrzymałam i testowałam. Dziś mój 28dc, jakieś 13 dpo, jestem 1-2 dni przed terminem @.
Byłam już w laboratorium i wybłagałam betę na cito, wynik ma być w ciągu godziny. Tak bardzo boję się cieszyć.

Starania same w sobie mają też swój powiedzmy urok o ile nie trwają zbyt długo. Czy każda z was robiła sobie wyniki przed staraniami?
Mi gin przed staraniami zleciła: TSH, przeciwciała przeciw różyczce i toksoplazmozie i prolaktynę. Warto też zrobić cytologię jeśli nie miałaś w ostatnim czasie 😊 aha! I zaleciła grupę krwi oznaczyć.

Będzie szczęśliwy, jestem tego pewna! [emoji173][emoji173] mocnotdzymam kciuki! Super że się udało [emoji4]
(nie)dziękuję Kochana [emoji8] Po ostatnich historiach boję się jeszcze cieszyć, w czwartek powtarzam i w piątek do mojej gin. Oby piątek 13tego był szczęśliwy [emoji4]

reklama
Do góry