katherinnn
Fanka BB :)
Proszę o radę w 25 dc robiłam progesteron, w tym cyklu złożyło się tak, że akurat było to 3 dni po owu. Wynik proga 1,92. Myślicie, że to niski wynik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg mnie za niski. Z tego co wiem to wynik wyższy niż 10 potwierdza owulację. Ja 5 dni po owu miałam wynik prawie 23.Proszę o radę w 25 dc robiłam progesteron, w tym cyklu złożyło się tak, że akurat było to 3 dni po owu. Wynik proga 1,92. Myślicie, że to niski wynik?
No też tak właśnie myślałam ale przynajmniej wiadomo, gdzie tkwi problem. Właśnie zaczęłam chodzić do gina od niepłodności i zalecił badanie.Wg mnie za niski. Z tego co wiem to wynik wyższy niż 10 potwierdza owulację. Ja 5 dni po owu miałam wynik prawie 23.
Proszę o radę[emoji846] w 25 dc robiłam progesteron, w tym cyklu złożyło się tak, że akurat było to 3 dni po owu. Wynik proga 1,92. Myślicie, że to niski wynik?
Troche zaczelismy od stycznia, tabletki odstawilam w sierpniu. Ale my naprawde bez cisnienia, nawet nie obserwuje za bardzo kiedy mam owulacjeMy też odwlekalismy tą decyzję. Zaczęliście już się starać? U mnie zaczyna się właśnie okres i po miesiączce zaczniemy[emoji39] właściwie ta decyzja to też spontan. Z dnia na dzień stwierdziliśmy że ok spróbujemy.
Dzięki . Dziś stres był spory...Wspaniały przyrost! Ale Ci zazdroszczę, że ten pierwszy stres masz już za sobą[emoji4]
Super wynik! Jesteś już po terminie @? Gratulacje [emoji4]
No pewnie że pamiętamy! Mów co dobrego!Hej laski....pamieta mnie ktoras?
Akurat niski progesteron to nie jest duży problem także głowa do góry, uda sięNo też tak właśnie myślałam ale przynajmniej wiadomo, gdzie tkwi problem. Właśnie zaczęłam chodzić do gina od niepłodności i zalecił badanie.
Hahahaha no właśnie nie wiem..No pewnie że pamiętamy! Mów co dobrego!