reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Proszę o radę🙂 w 25 dc robiłam progesteron, w tym cyklu złożyło się tak, że akurat było to 3 dni po owu. Wynik proga 1,92. Myślicie, że to niski wynik?

reklama
My też odwlekalismy tą decyzję. Zaczęliście już się starać? U mnie zaczyna się właśnie okres i po miesiączce zaczniemy[emoji39] właściwie ta decyzja to też spontan. Z dnia na dzień stwierdziliśmy że ok spróbujemy.
Troche zaczelismy od stycznia, tabletki odstawilam w sierpniu. Ale my naprawde bez cisnienia, nawet nie obserwuje za bardzo kiedy mam owulacje 😜

reklama
No pewnie że pamiętamy! Mów co dobrego!
Hahahaha no właśnie nie wiem..
Niedawno przestalam krwawic. Odpuscilam calkowicie temat ciąży, dzieci, owulacji itp...
Nawet seksow nie bylo prawie wogole i, wiecie co..
Dzisiaj cos mnie tknelo zrobic test. Mam 21dc, test zrobiony po poludniu. Widac baardzo blada kreske.
Uwazalismy, kurde ile tego bylo 2 razy i to jeszcze zaraz po krwawieniu...
Ja pikole....

Do góry