Tez jestem ciekawa bo w przyszłym tygodniu mam pierwszy raz monitoring..I mam jeszcze jedno pytanko dziewczyny. Jakby lekarz stwierdził brak owulacji to co powinno byc dalej? Sprawdzenie czy jest w następnym cyklu, badania hormonalne? Wiecie?
reklama
Na zdjęciu rzeczywiście nic nie widać, ale trzymam kciuki. Masz jakieś objawy, które podpowiadają że się udało?No to ja zacznę . Na zdjęciu nic nie widać, w rzeczywistości jest bardzo blady cień. Jutro zrobię nowy i jak będzie coś widać to pójdę na betę .Zobacz załącznik 1088653
Mokosza
Fanka BB :)
Tak, wczoraj caly dzień kłuło mnie w podbrzuszu, miałam takie uczucie, że coś się naciąga. Podobne uczucie jak miałam w ciąży. Tkliwości piersi nie liczę, bo często miewam.Na zdjęciu rzeczywiście nic nie widać, ale trzymam kciuki. Masz jakieś objawy, które podpowiadają że się udało?
Moncia89
Ja testuje za 5 dni, a Wczoraj klulo mnie trochę w podbrzuszu ale nie na środku tylko lekko z prawej strony. Nie był to mocny ból. I ciężko stwierdzić czy miewalam tak na okres? Chyba nie. Wszystkiego się teraz doszukuje. Co myślicie? Jeśli zarodek miałby się zagniezdzic to może już to zrobił, stąd moje przemyślenia co do tego ucisku
Która z Was niedługo robi test?
Która z Was niedługo robi test?
Mokosza
Właśnie to jest najgorsze, mam to samo, normalnie nie zwracałam uwagi na takie drobne objawy, a teraz jak się staramy, to nie wiem jak je interpretować .Ja testuje za 5 dni, a Wczoraj klulo mnie trochę w podbrzuszu ale nie na środku tylko lekko z prawej strony. Nie był to mocny ból. I ciężko stwierdzić czy miewalam tak na okres? Chyba nie. Wszystkiego się teraz doszukuje. Co myślicie? Jeśli zarodek miałby się zagniezdzic to może już to zrobił, stąd moje przemyślenia co do tego ucisku [emoji848]
Która z Was niedługo robi test? [emoji4]
Mrufka®®®
U mnie bladziochy i bladziochy aż cis się ruszyło wczorajTrudno mi powiedzieć czego to dowodzi, chociaż jakieś tam swoje przemyślenia mam Ale mnie na pewno bardziej frustruje ja nic nie ma, a mniej jak kreseczka stopniowo ciemnieje. Będę eksperymentować dalej, żeby właśnie stwierdzić czy pokaże pik, bo wiadomo że lepiej używać tańszych niż drogich tzn dla portfela lepiej na przyszłość będę wiedzieć co i jak , a i z Wami się refleksja podzielę a jak kogoś to nie frustruje, że test owu ciągle biały to tym lepiej dla tej osoby mi osobiście to psuje nastrój a nastrój przy staraniach też musi być w normie
Załączniki
agabaj92
Ja od 8 miesięcy mam odstawioną antykoncepcje, były to krążki Nuvaring i cały czas sie staraliśmy. Miesiączka po odstawieniu antykoncepcji różnie bywała, Od października zaczęła sie normować i już tak nie musiałam silnych leków w pierwszy dzień brać. W styczniu różnie bywało, ale i okazało sie, że mam torbiel, lekarz kazał sie za 3 miesiące pojawić, Luty znowu był z silnymi bólami, ale było ok. No ale teraz nie dostałam miesiączki, a brałam dość silne leki na kręgosłup przez ponad tydzień , ale po zrobieniu testu wczoraj rano gdzie wyszły 2 kreski, druga słabo widoczna zaraz odstawiłam. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, w sierpniu minie rok od ślubu.
Mikstura
A skąd te testy? Takie różowe?
U mnie bladziochy i bladziochy aż cis się ruszyło wczoraj
reklama
Mrufka®®®
Z allegro chińczykiA skąd te testy? Takie różowe?