Ja w 13 dc miałam endo 8,5 mm i wg gina prawidłowe dla tej fazy cyklu, pęcherzyk dominujący miał wtedy 16mm.Ja idę jutro do lekarza. Nie wiem jaka powinna być grubość endometrium? Dziś 13 dc, śluz niby plodny. Ale test owulacyjny nadal negatywny, a z mierzenia temperatury w ogóle jakieś bzdury wychodzą. Obawiam się, że może cykl bezowulacyjny :/
reklama
jaguar
Fanka BB :)
Bardzo Ci współczuję! [emoji3525]Nie udało sie dzis zrobiłam 2 bete i wyszło 190,2 wiec spadło ze 192 Ehhh życie....
Kokosowe_sny
Przykro miNie udało sie dzis zrobiłam 2 bete i wyszło 190,2 wiec spadło ze 192 Ehhh życie....
Ja bym zaczęła od tego cyklu.Właśnie wszystkie dziewczyny z forum piszą że cały cykl brały. Tak zrobię lepiej też
Czy jeśli ten cykl jest stracony to jest sens to brać czy dopiero od nowego cyklu zacząć?
.Współczuję bardzo. U mnie to była końcówka 12 tygodnia, chyba 11+6.
Nie znam się na prolaktynie, ale wg mnie progesteron za niski... Rozkręciło się krwawienie?Nie mam jeszcze FT4...
Co myślicie? Prolaktyna nie za wysoka?
Tsh 1.84mlU/L
Ft3 3.22pg/ml
Prolaktyna 23.6ng/ml
Progesteron 2.06ng/ml
Mimi94
TakNie znam się na prolaktynie, ale wg mnie progesteron za niski... Rozkręciło się krwawienie?
mangusta87
ja od czwartku lekkie plamienie na papierze
@a przyjść dzisiaj
nigdy nie miałam takich plamien
@a przyjść dzisiaj
nigdy nie miałam takich plamien
reklama
No to niby w normie, myślałam, że @ jeszcze nie przyszła. Może dziewczyny coś podpowiedzą